Siirry pääsisältöön

Sunnuntain postaus myöhässä!

Tämä postaus on kirjoitettu eilen, sunnuntaina joten kuvitelkaa itsenne eiliseen tätä lukiessa. unohdin painaa eilen illalla julkaise nappia! ;D

Sonjan vuoro olikin tänään herätä aamutalliin ja minä sain nukkua pitkään. Rehellisesti sanottuna en aamulla tiennyt mitä kello on kun joka kello näytti eri aikaa ihan omien säätöjeni takia! :) Mentiin sitten päivällä syömään Kurikkaan, ihan hyvää ruokaa oli ja sieltä päin mummalla ja paapalle. Siellä tosin pääasiassa vain luin kuulokkeet korvissa. Se kirja vaan on niin paras!

Kotona vaihdoin vaatteet ratsikamoihin ja lähdin talliin. Sulkku juoksi mua karkuun ja oli sitämieltä että tänään ei ratsasteta. Lupasinkin että huomenna ei ratsasteta kun sain sen lopuksi kiinni. Sulkku olikin ratsastaessa jotenkin hankala, se ei asettunut rehellisesti vaan punki ohjaa vasten. Aina ei kuunnellut pohkeita ja sitten kun hermostuttiin toinen toisellemme ja tehostin pohjetta raipalla tuli pukki.


Laukka-ravisiirtymisiä juoduttiin hiomaan aika kauan kunnes nostoista tuli teräviä ja siirtymisistä pehmeitä ja ravista rentoa. Loppuravit menikin rennoissa merkeissä. :) Tallissa loimitin hikisen ponin venyttelin jalat ja hieroin jalkoihin kylmäävää arnikaa. Sitten annoin sille vielä kivennäis- ja ruokintakalkki seoksen leivänmuruilla maustettuna. Nopeasti kippo tyhjeni.

Yhyy! Tänään on viimeinen vapaapäivä huomenna on taas paluu arkeen ja kouluun. :/ Onneksi huomenna on suhteellisen helppo päivä, kaksi lukuainetta ja kotsaa ja atk:ta.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!