Siirry pääsisältöön

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee?
Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut.

''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia''

Miksi ei tule uusia kuvia?
Siitä yksinkertaisesta syystä että Sonja ei aina jaksa tulla kuvaamaan mua tai sitten me ratsastetaan yhtä aikaan. Ja no muita kuvaajia ei sitten oikeastaan ole. :/ Ja itse itseään on aika vaikea kuvata, vai mitä mieltä olette?

Jos kerta kirjoitan postauksen, miksen voi kirjoittaa kunnolla?
Olen kai laiska, on paljon helpompaa kirjoittaa muutamalla lauseella päivän tekemiset ja lisätä jotain vanhoja aiheeseen liittymättömiä kuvia tietokoneen kätköistä (kuten esim. tässä postauksessa, pahoittelen). Kun vaivautua kirjoittamaan mielenkiintoisesti ja tarkemmin.


Olenko ajatellutkaan tehdä asialle jotain?
Arvatkaa huviksenne, olen! Se on vain vaikeaa. Tästä edespäin yritän enemmän saada postauksiin sisältöä ja uusia kuviakin useammin. En ehkä jatkossa kirjoita enää ollenkaan jos käytiin vain lenkki maastossa, eihän siinä ole mitään mielekästä lukemista?! Jos en jaksa huomenna postata, kun en tiedä miten huominen menee niin maanantaina meillä on koulussa lyhyt päivä, joten voisi olettaa että myös aikaa kotona on enemmän. :)


Kommenttiin vastaaminen
Pyrin vastaamaan joka kommentiin jonka saan, koska arvostan niitä. Olen viime aikoina huomannut että vastaan kysymyksiin negatiiviselta kantilta vaikka koitan laittaa mukaan hymiöitä. Millaisen kuvan te olette saaneet? Mulla on nyt paaaljooon petrattavaa tässä bloggauksessa, ja se alkaa nyt!

Kommentit

 1. mun mielestä on typerää ettet edes yritä postat useammin/paremmin. Eihän kouluakaan ole viikonloppuisin, ihan hyvin voisit silloin edes postata kunnolla. ja kuvat sen puoleen... Kuka on sanonut että kuvien pitäisi olla ratsastuskuvia, jolloin et itse voi itseäsi kuvata. Tai, no voithan laittaa kameran kentälle videoimaan, se on yksi vaihtoehto. voisit ottaa kuvia vaikka kun hepat ulkoiee tai jotain"poseerauskuvia" hepoista, tai jotain pääkuvia tms. Ja erikoispostauksiakin voi tehdä "varastoon", jotka voi julkaista silloin kun ei aika riitä postausta väsäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on sentään muuta elämääkin kun blogi, netti ja tietokone. Joskus vaan en halua vilkaistakkaan koneelle päin. Mä oon miettinyt tota kuva asiaa itsekkin, mutta ketä oikeasti kiinostaa jos joka postauksessa on sama ponin pää?! Ei mua ainakaan, mutta millaisista kuvista te tykkäätte? Onko perus tarhakuvat okei? :) Ja meillä ei vielä ole kenttä käytössä, vaan ratsastamme aika usein nykyään maastossa senkin takia että Remi saikkuilee. Niin voihan niitä kirjoittaa varastoon, mutta kun ei ole ideaa. Pää lyö tyhjää vaikka kuinka mietin... Kun mielummin tykkään kirjoittamisesta kun videoiden väsäämisestä kun en sitä vaan osaa. :/

   Poista
  2. Ai niin, meillä on viimeisen kahden viikon aikana ollut aika paljon kokeita jotka on nyt onneksi ohi!

   Poista
 2. mikä on sun korkein hyppäämäs este jolle olet ratsastuskoulussa pudonnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime syksynä hyppäsin kotona Remillä 85cm pystyn ja kesällä Remillä leirillä 80cm rataa.

   Poista
 3. nii siis ratsastuskoulunhevosella, ja on tullut kielto ja oot tippunu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota, varmaan Leku tai Vili, ehkä! Leku on päässyt kieltämään ja tiputtamaan mut, noin kaks vuotta sitten! xD

   Poista
 4. minkä kokonen este oli silloin ku tipuit lekulta?

  VastaaPoista
 5. Ööö varmaan n. 60-65cm, kai...?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o