Siirry pääsisältöön

Määrä korvaa laadun, eiku?

Nyt onkin tullut postattua melko reippaassa tahdissa, melkein joka päivä. Harmittaa vain kun uusia kuvia ei ole ja jos on niin ne on ihan pimeitä. En vaan voi sille mitään kun meen talliin viiden jälkeen niin silloin on vaan jo tosi hämärää. :( Pahoittelen siis tämän postauksen kuvien laatua heti näin alkuun. Ja mennään sitten päivän kuulumisiin-->

Koulussa oli ihan normaalia, taas kerran. Läksyäkään ei kauheasti onneksi tullut, lukuläksyä enimmäkseen. Kotona syötiin kakkukahvit kun tein eilen kakkupohjan äiti sitten täytti ja kuorutti sen. Oli kyllä hyvää. :) nam nam! Sen jälkeen istahdin konelle kunnes menin pihalle ja tein kolme tai no oikeestaan neljä estettä. Koitin olla Sulkun laittamisessa ihan super nopea, mutta hämärä tuli taas eikä voinut mitään.Sulkku oli koko ajan ihan super innoissaan ja välillä tuntui että poni määräsi vauhdin! Esteet ylittyi ihan kivasti, ja korkein este mikä mentiin muutaman yrittämän jälkeen puhtaasti oli n.60cm. Sen takia esteelle tuli pudotuksia kun itse en ollut mukana hypyssä täydellisesti ja silloinhan Sulkku ei ollut täysin tasapainossa.Muutenkaan hypyt ei osunut koko aika kohdillensa, mutta kumminkin tuli hyviä hyppyjäkin. On se vaan niin reipas poni, pitääkin tehdä sillä enemmän puomi,- ja kavallettitreeniä. Tallissa satula ja suitset pois ja linimentit ja arnikat ponille, sitten vaan loimi ja huopa selkään. Sulkku odotti käytävällä sen aikaa kun siivosin karsinat ja laitoin tallin valmiiksi. Sonja kävelytti sen aikaa Remiä pihalla.


Kun tulin tallista tein läksyt ja katsoin salkkarit. Arvatkaa muuten ärsyttääkö kun mun puhelin väittää että siinä on muisti täynnä vaikka siinä on muistikorttikin. Jos mulle tulee viesti puhelin näyttää että se ei mahdu koska mulla on liian monta viestiä ja mulla on nolla viestiä! Kuviakin n.30. Onko teillä tälläisiä ongelmia? helppiä?

Kommentit

 1. onko remillä tai sulkulla tapana kiellellä vai hyppääjö ne nöyrästi kieltelemättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kummallakaan tapana pahemmin kiellellä, tietty jos kuski säätää jotain aivan muuta. Mut ei ne yleensä kiellä. :) (kopkopkop!!)

   Poista
 2. koita nyt jo hyvä ihminen ymmärtää että olet sulkulle liian iso...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mä pitkä mutta painoni puolesta voin vielä mennä. Ollaan kysyttä tätä asiaa parilta ratsastuksen opettajalta ja yhdelta valmentajalta ja ovat samaa mieltä että painoni puolesta voin vielä mennä. Ettet vaan olisi kateellinen? :D

   Poista
 3. Koita sammuttaa kännykkäs, kortti ja akku pois joksiki aikaa ja sitte takas.(voi olla että sielä on jotaki roski niin puhaltele niitä pois) Minkä merkkinen ja mikä malli ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jus tota oon kokeillu jo monta, monta kertaa, eikä mitää vaikutusta. Samsung galaxy gio

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o