Siirry pääsisältöön

Erikoispostausviikko päivä 5.


Tällä kertaa aiheena on minun viisi lemppariblogia, blogit ovan satunnaisessa järjestyksestä. Sinäkin saatat jo tuntea ne ja olla lukiana!


Voitto kotiin-blogilla (<--klik) on yli 6000 lukiaa ja olet varmasti kuullut blogista. Tykkään blogin ulkoasusta ja Tiian tavasta kirjoittaa postauksia, uusia kuvia on usein ja ne ovat hyvälaatuisia. Samoin blogissa on paljon ihania videoita joita on mielenkiintoinen katsoa.


Aadan hevoselämää-blogilla (<--klik) on melkein 2000 lukiaa. Aadalla on ihana persoonallinen hevonen josta on paljon hyvälaatuisia kuvia blogissa. Aada kirjoittaa selkeästi ja sopivan pitkiä postauksia. Odotan aina innolla Aadan postauksia ne vaan on parhaita!

Kavionjäljet ikuistettuna (<--klik)-blogi on kokenut viime aikoina muutoksia. Blogi on kumminkin Emmin käsissä pysynyt oikein hyvänä. Emmi ottaa ihan super kuvia ja syvällisempää tekstiä on myös todella kivaa lukea ja ne herättävät ajatuksia myös itsessä. Välillä ihan itkettää ja toisinaan nauran yksikseni postauksia lukiessa!

Kaktun ja Futuran (<--klik) blogi oli varmaan ensinmäinen blogi jota aloin seurata. Kaktu kertoo hienosti ja totuuden mukaisesti hänen ja hevosensa Futuran elämästä. Postauksia elävöittää isot hyvät kuvat ja silloin tällöin myös hienosti editoidut videot!


Krista ja Naomi (<--klik)- blogissa Krista kertoo hänen ja hänen ylläpitoponinsa treeneistä ja kisoista. Heidän elämäästään  on kiva lukea. Välillä on videoita siivittämässä postauksia. Tällä hetkellä blogissa on käynnissä arvonta johon pääset tästä linkistä <--klik!

Tänään ollaan heiluttu tallissa Sonjan kanssa kameran kanssa sinne ja tänne ja kuviltu kaikkea tekemäämme. Koitan huomiseksi saada niistä videon valmiiksi ja ladattua youtubeen. :D

Kommentit

  1. Nyt sinun blogisi on parantunut kun teet tänne kivoja videoita ja parempia postauksia :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi