Siirry pääsisältöön

Tykkään susta niin että halkeen


                          

Aamulla heräsin yhdeksältä, söin aamupalaa ja kävin suihkussa. Tietokoneella luin muutaman blogin uuden postauksen. Yhdeltätoista söin leivän ja vaihdoin ratsastusvaatteet päälle, pakkasin omat tavarani sisältä mukaan ja lähdin talliin. Ensinmäiseksi hain Sulkun laitsalta ja harjasin ja letitin sen etutukan ja hännän. Sen jälkeen vein satulan ja muut jo pakkaamani tavarat autoon. Kotoa päästiin lähtemään n. kello 12.00.

Perillä oltiin 12.20 ja luokan arvioitu alkamisaika oli 12.40 ja minä vasta vissiin 10. lähtiä. Äiti meni ilmottautumaan mun puolesta ja me Sonjan ja iskän kans otettiin Sulkku kopista pois sillä välin. Sen jälkeen satuloitiin Sulkku ja laitoin myös itseni kuntoon. Ei muuta kun verkkaan sen jälkeen. Ehdin verkata ihan kivan aikaa ja meinas ollaa aikaa liikaa. Verkassa tein ihan perus juttuja, pysähdyksiä, voltteja ja siirtymisiä. Myös muutamat askeleen pidennykset.

Verkkakuvia


Laukannostoissakin Sulkku oli tosi hyvä ja itse en säätänyt ylimääräistä. Yhdessä vaiheessa Sulkulle iski kakkahätä ja siihen menikin hetken aikaa ja lopuksi tuli vielä pissakin. Aluksi Sulkku tuijotti verkan aidan vieressä olevia pieniä puukasoja. Verkan pohjakin oli vähän upottava ja raskas, mutta se ei silti väsyttänyt tai edes tuntunut Sulkussa.

Muutaman ratsukon ajan vaan kävelin pitkillä ohjilla ja heivasin raipan äitille. Sitten kun oli enää yksi ratsukko ennen meitä sain mennä maneesiin ja olla kans kouluaitojen sisäpuolella  hetken ennen ohjelman alkua. Sulkku toijotti aluksi valkoisia kouluaitaja ja yleisöä. Kun edellinen ratsukko oli mennyt sain menna uudestaan kouluaitojen sisäpuolelle odottamaan. Nyt Sulkku ei katsonut aitoja enää niin pahasti, onneksi.


Kuva kärsi kun muokkasin, kuva oli pimeä ja epätarkka.

Niitä puupinoja kyttäs ;D
Pillinsoinnin jälkeen käännyin keskihalkaisialle, Sulkku veti topin. Pohkeesta ei eteen, kunnes tajusin että se kakkaa. Ja sen jälkeen jatkettiin matkaa, pysähdyksessä Sulkku pistää vastaan koska en saanut sitä täysin istunnalle. Askeleen pidennyt meni ihan kivasti, poni pidensi. Toisellä lävistäjällä käynti oli vähän huonoa, en ratsastanut sitä yhtään. Laukannosto c:ssä meni kohdillensa, ja tällä kertaa laukka jatkui kulman jälkeekin. Täyskaarto ok ja siirtyminen käyntiin melko pehmeästi. Laukka nousi taas hyvin, ympyröillä en saanut katsomon kohdalla Sulkkua asettumaan kun herra tuijottelin yleisöön ja laukkaamaan uralle asti.

Laukka jatkui kulman jälkeen ja täyskaarto ok. Pysähdys epäonnistui, Sulkku ei malttanut seistä paikoillaan ja meinasi rapsuttaa päätänsä, hassu poni! Ja lopputervehdykseen saatiin hyvä pysähdys. Numeroita tuli vitosesta seiskaan. Ja pisteitä oli 105/180 ja 58.33%! Tuomari mainitsi yleisvaikutelman kohdassa 4: ''Kuuliainen, mutta ratsastaja alkaa olla turhan pitkä''. Tiedän, ja se harmittaa:(  Ja kommentit lopussa:'' Suhteellisen positiivinen suoritus.''





Lopputervehdys

Kaikki kuvat Sonja, minä vain muokkasin niitä vähän. Pahoittelen maneesikuvien laatua, kuten yleensäkkin ne olivat todella tummia ja kärsivät muokkauksesta. Koittakaa kestää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik