Siirry pääsisältöön

Pikapäivittelyä

Perus kuulumispostaus vuorossa. Eilen satoi eikä Sonja vastannut mulle juuta eikä jaata kun kysyin lähdetäänkö maastoon niin että Sonja ratsastaa Remin ja mä talutan Sulkkua. No sitten siinä vain kävi niin että ei lähdetty kun Sonja ei ilmaissut halukkuuttaan. Siivosin sitten vain omanosuuteni tallissa, eli siivosin Remin ja Sulkun karsinat, vaihdoin vetet ja laitoin heinät valmiiksi, paitsi Remille laitoin heinät vasta ennen talliin ottoa. Ja samalla laitoin aamuheinät likoamaan. Haettiin ponit illalla yhdeksän aikaan talliin, ja annettiin Remille kipulääke leipäpalojen kanssa.

Mä en oo ollu normaali, mua ei oo aamuisin väsyttäny muutakun siihen asti, että oon heti herättyäni mennyt pesemään naamani kylmällä vetellä sen jälkeen oon ollut pirteä. Eikä oo koulupäivän aikana väsyttänyt ja oon jaksanut keskittyä tunneillä kun viikko sitten en jaksanut vaan millään keksittyä.
Tänää  meillä oli liksalla kahvakuulailua, saa nähdä tuleeko paikat kipiäksi kun vedin treenin 8kg kuulalla... Olihan se ihan kivaa ja ensi viikolla on cooperin testi, apua! Ei mun kunto riitä siihen, oikeesti... Kotona sitten söin ja istuin hetken koneella kunnes lähdin viidenaikoihin talliin. Annoin Alilalle ja Remille heinät tarhaan ja siivosin Remin ja Sulkun karsinat. Hain Sulkulle kottikärryllisen kontoa ja sen jälkeen oli Remi syönyt ja hain sen harjattavaksi.

Vähänkö sen karvan juureen on tarttunut konto, eikä sitä meinaa saada edes pois. :/ Sitten satula selkään ja maastoon, mentiin n.4-5km ja sen jälkeen nopea ponin vaihto. Ja lähdin matkaan Sulkulla ilman satulaa ja mentiin 2km. Ihan hyvin meni molempien kans, Sulkku vähä toijotteli alkumatkasta johonkin mutta rauhoittelulla ja suostuttelulla liikkui ja Remi taas oli ihan toosi energinen kun on ollut kaksiviikkoa vapaata ja sitten vielä kipulääkitys ettei jalkoihin satu.

Huomenna taas Remillä maastoilua ja Sulkulla kans maastoilua tai kouluilua. Tänään sen vähän aikaa kun vietin selässä niin hampaiden poistosta ja raspauksesta on ollut ihan selvästi hyötyä, poni oli tosi mukava suustaan. :) Nyt meen Sonjan kanssa ottamaan ponit sisälle ja nukkumaan.Näin Sulkkun kans pysähdykset ennen sudenhampaiden poiston ja hampaiden raspausta ennen.

Kuvat Sonjan ottamia Jaran seurakoulukisoista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!