Siirry pääsisältöön

Pikaista päivittelyä/peltorallia

Sulkulla oli vapaata maanantai ja tiistai, maanantaina olin niin laiska etten jaksanut ratsastaa. Maanantaina taas en kerinnyt, hetken olin koulun jälkeen kotona ja sen jälkeen lähdettiin seinäjoelle piikiin syömään. Tuli sitten syötyä itsensä ähkyyn, mutta kun se oli niin hyvää. ;D Sieltä mummalle ja paapalle ja kotona oltiin joskus kymmeneltä/kymmenen jälkeen. Menin sitten heti nukkumaan, väsytti!

Kuski... o_O


Tänään sitten jaksoin ratsastaa Sulkulla, menin pellolla. Sulkku oli taas huippuenerginen, ravissakin puksutti menemään kuin Tuomas veturi. :D Laukattiin kolmesti pellon päästä päähän, eka kerta oli itsellä sellaista totuttelua ja toisella mentiin lujaa! Ja kolmannella Sulkku alkoi olemaan vähän väsähtänyt joten ei menty enää niin lujaa. Loppuravit ja käynnit kotia. Juuri kun oltiin lopettamassa alkoi piskottelemaan, haha, en kastunut!

Äiti muuten oli ottanut tänään selvää hevosiin erikoistuneen eläinlääkärin numerosta selvää, mutta ei voinut vielä soittaa kun soittoaika oli jo ohi. Huomenna tulee kaveri kylään kuvailemaan muutaman kasvin ja olis myös tarkoitus ratsia Sulkku. Nyt illalla ilmoitin mut ja Sulkun sunnuntaina oleviin koulukisoihin. :) Toivotaan että Sulkun energisyys säilyy kisoihinkin. Nyt menen katsomaan pitäskö ponit ottaa yöksi talliin kuin sataa.

Sessaa <3<3

Ihana poni!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!