Siirry pääsisältöön

Pikaisesti pari sanaa

Vielä pitäisi tehdä youtubeen käyttäjätili videon julkaisemiseksi, nyt en kumminkaan enää jaksa väsätä sellaista joten video pääsee blogiin vasta loppuviikon aikana. Älkää nyt vain odottako mitään erikoisuuksia videolta. Siinä on vaan klipit peräkkäin ja se oli siinä. Videon aiheena oli tallipäivä, mutta sittenpä näätte sen kun julkaisen sen. :)

Pakko nyt hehkuttaa että oltiin Sulkun kans kisoissa kuudensia. Yhteensä osalistujia oli 16, joista yksi oli keskeyttänyt ja kaksi samalla sijalla. En olisi uskonut että pärjättiin noin hyvin :) On mulla vaan parhaat ponit!

Huomenna en vissiin mene ainakaan heti aamusta kouluun ja jos päästään lähteään Remin kanssa eläinlääkärille en mene kouluun ollenkaan tämän takia. Ja jos eläinlääkärillä on aikaa, riippuen millainen päivä kun äiti soittaa sinne vielä aamulla varmistaen voidaanko lähteä niin otetaan mahd. Sulkkukin mukaan raspattavaksi. Äiti ei muistanut tänään kysyä ell. voisiko raspata kun kävi rokottamassa.

Postaustoiveita? Kommentilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!