Siirry pääsisältöön

Eläinlääkärissä

Tänään käytiin Sulkun ja Remin kanssa Kauhajoellä eläinlääkärissä. Ensinmäisenä otettiin Remi kopista ulos ja jätettiin Sulkku koppiin. Käytiin ensin sisällä ja eläinlääkäri kokeili sen jalkoja ja kerroiltiin Remin oireista ja ell kyseli. Sen jälkeen mentiin pihalle ja taivutettiin ja juoksutettiin, Remi ontui. Mentiin taas sisälle ja raspattiin vielä Remin hampaat ja se sai nivelvaivoihinsa suonensisäisesti jotain lääkettä. Remi sai suonensisäisen lääkkeen lisäksi kymmenen päivän kipulääkityksen. Sitten sitä ei saa päästää laitumelle ja sen heinät pitää liottaa että niistä irtoaisi sokeria. Nyt mennään neljäviikkoa käyntiliikutuksella ja viidennellä viikolla katsotaan vähän ravia.

Sen jälkeen vaihdettiin heppaa, Sulkulla oli sudenhampaat jotka on painanut sitä ikävästi ratsastaessa. Sulkku rauhoitettiin hampaiden poistoa varten ja poiston jälkeen vielä raspattiin. Sulkku reppana oli ihan väsyksissä ja vetelä :) Hyvä kun jaksoi jalkojansa nostaa kun mentiin koppiin.

Huomenna oon menossa taas salille ja sen jälkeen olisi vuorossa Remillä käyntilenkki maastossa joko mun tai Sonjan kanssa. Ja Sulkusta en osaa sanoa, mahdollisesti talutan sitä käyntilenkin. Tai annan vielä vaparin rauhoituksen ja rokutuksen takia.

Vanha kuva talutusratsastuksen lopuksi serkun ottama kaiken lisäksi:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!