Siirry pääsisältöön

Koruni

Moi! Päätin tehdä tyylistäni eroavan postauksen, postaus on lifestyle henkinen. Nyt kun en ole kunnolla heppaillut muutamaan päivään ja teki mieli kuvata ja postata. Sain aiheen tähän postaukseen Cavablogista, laittakaapa kommenttia pitäiskö mun tehdä tälläisiä useammin vai pysynkö vain hevosten parissa?

 Parivuotta sitten joululahjaksi saatu kullanvärinen heppakoru, en ole käyttänyt kun muutaman kerran.

 Saatu kans joululahjaksi, ei ole tullut tätäkään paljoa pidettyä, en tiedä miksi ei. Muutenkin käytän vähän koruja kaulassani riippumassa.

 Äiti on teettänyt tämän korun minulle joskus, karvat ovat Sulkun hännästä! Pidän tästä korusta ja mulla on samaa 'sarjaa' myös korvakorut jossakin <3

 Ala-asteella kaverilta saatu tuliainen heidän lomamatkaltaan :) Ihanan värinen ja merihenginen kilpikonnan ansiosta.

 Synttäri tai joululahjaksi saamani koru kummeiltani, tykkään tästä ihan toosi paljon!

 Vakio rannekoruni, saatu viime jouluna kaverilta, tykkään näistä kun nämä näyttä niin kivoilta ja sopii melkein mihin vaan!

 Nomination, alempi saatu joululahjaksi ja ylempi synttärilahjaksi, kyllähän näitäkin tulee käytettyä joko pelkästään tai muihin koruihin yhdistettynä.

 Joskus, joskus kaverilta saatu.

 Tämä koru on ostettu parivuotta sitten markkinoilta muutamalla eurolla, ihan kivan näköinen koru.

 Tämä taas on ostettu kirjastosta kun siinä oli koruja myynnissä ja tutto meni unicefille:)

 joululahjaksi saatu kaverilta <3

 En ole ihan varma keltä tämä on, mutta epäilys on aika vahva. Ennen kaikkea ihana koru, jonka ulkonäöstä tykkään!

Kaverilta saatu kans joululahjaksi, kivan pieni, mutta näyttävämpi kaulakoru. Melko yksinkertainen ulkonäkö ja hauskan näköinen kuviointi.

Kommentit

 1. Tää oli kiva postaus

  VastaaPoista
 2. millä ohjelmalla banneri on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse tehnyt banneria, mutta jos silmäilet sitä tarkemmin huomaat osoitteen bannerin vasemmassa alalaidassa osoitteen Lotan blogiin ja voit sieltä kysellä tarkemmin :)

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus :). Missä se sulkun jouhi koru on teetetty? Se oli ihana!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Valitettavasti en millään muista missä se on teetetty. Jos haluat itsellesi saman tyylisen koita googlettaa valmistajia:D

   Poista
 4. Ompa ihanan näköinen koru!

  http://lifewithmiia.blogspot.fi/
  Hei käythän kurkkaa myös minun blogiani, vasta tänä aamuna aloittelin sen, joten palautekkin on todella tervetullutta ;)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik