Siirry pääsisältöön
Heissan, tänään koulussa meillä oli kotsaa ja tuli hyviä sapuskoja;D Ja atk:lla... Sain kesämuistuja vuodelta 2013 valmiiksi ja lähetettyä opettajalle, kuvien kans oli kyl sellastakin sähellystä että! Kotona menin sitten syötyäni ja muuten vaan oleskeltua Sonjan kanssa talliin. Haettiin Remi ja Sulkku ja ekaksi juotettiin ne ja harjattiin. Laitoin Sulkulle oikein valkoiset pintelit jalkaan ja letitin otsiksen, tuli niiin kouluponin näkönen<3 Harmi vaan et se ei oo niiin kouluponi :)

Kun oltiin molemmat valmiit mentiin pellolle, sinne mennessä tulikin sopivasti alkukäynnit. Aluksi työskentelin käynnissä, tein voltteja ja pysähdyksiä. Sulkku asettui ihan kivasti volteilla kumpaankin suuntaan, peruutuksetkin onnistui paljon paremmin kun viikko tai kuukausi sitten. Toki parantamistakin on vielä! Ravissa Sulkku ei enää asettunut kauhean hyvin, mutta parannusta viime kertaan oli selvästi tapahtunut. Laukkaakin otin ja no jaa... Menihän se.
Kouluponini<3;D


Välikäynnit ja takaisin ohjat käteen ja harjoitusravissa voltteja, nyt Sulkku vähän jännittyi ja rupesi tikittämään/jäkittämään. Onnistuneeseen volttiin lopetettiin :) Lopuksi vielä laukattiin pellon päästä päähän , Sulkku tykkäs!

Äiti osti mulle tällästä

Sisko ja Remi tekivät pohkeenväistö, voltteja ja pysähdyksiä, peruutuksia. Tallissa hoidettiin hepat ja nyt meen tekemään kinkkusarvia, olivat Tiian blogissa eilen niin herkullisia! Eilen illalla tätä postausta lukiessa tuli nälkä mutten enää jaksanut tehdä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ilmeisesti käytät kuitenki ripsarii (?) :DD Aattelin ku eikö tuo sun äitin ostama sininen juttu oo ripsari kun siinä lukee Mascara. ;)

   Poista
  2. No välillä pienesti tästä lähtien, ennemmin siis en ole meikannut. Tänään kumminkin meikkasin vähän(!) kouluun;D

   Poista
 2. laitatko pinteleiden alle pintelipatjajat?
  Tee varustepostaus videolla(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan pinteleiden alle patjat ja teenkin varustepostauksen videolla kun jaksaisin takuta koneelle editointi ohjelman ensiksi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin