Siirry pääsisältöön
Heissan, tänään koulussa meillä oli kotsaa ja tuli hyviä sapuskoja;D Ja atk:lla... Sain kesämuistuja vuodelta 2013 valmiiksi ja lähetettyä opettajalle, kuvien kans oli kyl sellastakin sähellystä että! Kotona menin sitten syötyäni ja muuten vaan oleskeltua Sonjan kanssa talliin. Haettiin Remi ja Sulkku ja ekaksi juotettiin ne ja harjattiin. Laitoin Sulkulle oikein valkoiset pintelit jalkaan ja letitin otsiksen, tuli niiin kouluponin näkönen<3 Harmi vaan et se ei oo niiin kouluponi :)

Kun oltiin molemmat valmiit mentiin pellolle, sinne mennessä tulikin sopivasti alkukäynnit. Aluksi työskentelin käynnissä, tein voltteja ja pysähdyksiä. Sulkku asettui ihan kivasti volteilla kumpaankin suuntaan, peruutuksetkin onnistui paljon paremmin kun viikko tai kuukausi sitten. Toki parantamistakin on vielä! Ravissa Sulkku ei enää asettunut kauhean hyvin, mutta parannusta viime kertaan oli selvästi tapahtunut. Laukkaakin otin ja no jaa... Menihän se.
Kouluponini<3;D


Välikäynnit ja takaisin ohjat käteen ja harjoitusravissa voltteja, nyt Sulkku vähän jännittyi ja rupesi tikittämään/jäkittämään. Onnistuneeseen volttiin lopetettiin :) Lopuksi vielä laukattiin pellon päästä päähän , Sulkku tykkäs!

Äiti osti mulle tällästä

Sisko ja Remi tekivät pohkeenväistö, voltteja ja pysähdyksiä, peruutuksia. Tallissa hoidettiin hepat ja nyt meen tekemään kinkkusarvia, olivat Tiian blogissa eilen niin herkullisia! Eilen illalla tätä postausta lukiessa tuli nälkä mutten enää jaksanut tehdä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ilmeisesti käytät kuitenki ripsarii (?) :DD Aattelin ku eikö tuo sun äitin ostama sininen juttu oo ripsari kun siinä lukee Mascara. ;)

   Poista
  2. No välillä pienesti tästä lähtien, ennemmin siis en ole meikannut. Tänään kumminkin meikkasin vähän(!) kouluun;D

   Poista
 2. laitatko pinteleiden alle pintelipatjajat?
  Tee varustepostaus videolla(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan pinteleiden alle patjat ja teenkin varustepostauksen videolla kun jaksaisin takuta koneelle editointi ohjelman ensiksi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!