Siirry pääsisältöön
Heissan, tänään koulussa meillä oli kotsaa ja tuli hyviä sapuskoja;D Ja atk:lla... Sain kesämuistuja vuodelta 2013 valmiiksi ja lähetettyä opettajalle, kuvien kans oli kyl sellastakin sähellystä että! Kotona menin sitten syötyäni ja muuten vaan oleskeltua Sonjan kanssa talliin. Haettiin Remi ja Sulkku ja ekaksi juotettiin ne ja harjattiin. Laitoin Sulkulle oikein valkoiset pintelit jalkaan ja letitin otsiksen, tuli niiin kouluponin näkönen<3 Harmi vaan et se ei oo niiin kouluponi :)

Kun oltiin molemmat valmiit mentiin pellolle, sinne mennessä tulikin sopivasti alkukäynnit. Aluksi työskentelin käynnissä, tein voltteja ja pysähdyksiä. Sulkku asettui ihan kivasti volteilla kumpaankin suuntaan, peruutuksetkin onnistui paljon paremmin kun viikko tai kuukausi sitten. Toki parantamistakin on vielä! Ravissa Sulkku ei enää asettunut kauhean hyvin, mutta parannusta viime kertaan oli selvästi tapahtunut. Laukkaakin otin ja no jaa... Menihän se.
Kouluponini<3;D


Välikäynnit ja takaisin ohjat käteen ja harjoitusravissa voltteja, nyt Sulkku vähän jännittyi ja rupesi tikittämään/jäkittämään. Onnistuneeseen volttiin lopetettiin :) Lopuksi vielä laukattiin pellon päästä päähän , Sulkku tykkäs!

Äiti osti mulle tällästä

Sisko ja Remi tekivät pohkeenväistö, voltteja ja pysähdyksiä, peruutuksia. Tallissa hoidettiin hepat ja nyt meen tekemään kinkkusarvia, olivat Tiian blogissa eilen niin herkullisia! Eilen illalla tätä postausta lukiessa tuli nälkä mutten enää jaksanut tehdä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ilmeisesti käytät kuitenki ripsarii (?) :DD Aattelin ku eikö tuo sun äitin ostama sininen juttu oo ripsari kun siinä lukee Mascara. ;)

   Poista
  2. No välillä pienesti tästä lähtien, ennemmin siis en ole meikannut. Tänään kumminkin meikkasin vähän(!) kouluun;D

   Poista
 2. laitatko pinteleiden alle pintelipatjajat?
  Tee varustepostaus videolla(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan pinteleiden alle patjat ja teenkin varustepostauksen videolla kun jaksaisin takuta koneelle editointi ohjelman ensiksi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o