Siirry pääsisältöön

Missä olen ollut leirillä? 2010-2013

Multa toivottiin jokin aika sellaista postausta missä kerron missä olen ollut leirillä, millaista oli, mitä opin jne. Nyt sitten päätin sen toteuttaa, kertokaa ihmeessä mielipiteenne!

Aloitin ratsastuksen syksyllä vuonna 2009 elo-syyskuussa Dimonan tallilla. Seuraavana kesänä 2010 kymmenen menin Dimonaan minileirille kesäkuulla. Sisko ja serkkukin tulivat samalle leirille, Porukka oli ihana ja leiriavustajat oli yhdet parhaista <3 Hoitsuna mulla oli siihen aikaan lemppariponini Minttu. Hyppäsin leirillä ekan kerran ja esteet ylitin suomenpienhevos Lekulla. Menin silloin lekulla ja sen 148cm huima korkeus hirvitti ja jännitti mua aluksi. Olinhan mä silloin vasta 10 vuotias, viimme syksynä aloittanut ratsastuksen ja mennyt aina poneilla.

Seuraavana kesänä 2011 menin Piian kanssa KT-tallille Sastamalaan. Aluksi jännitin leiripaikassa ja muistan että olisin halunnut lähteä sieltä ekan päivän jälkeen pois. Mutta sitten kun opin talon tavoille siellä oli ihan kivaa. Hoitsunani oli muistaakseni Köpi poni, mutten muista harjasinko sitä kertaakaan... Leirillä meillä oli leirihoitsu näyttely ja siihen me valmisteltiin Piian kanssa yhdessa Akima. Suosikkihepakseni leirillä nousi eestinhevosruuna Väiski <3 Väiskin kanssa me sitten oltiin leirikisoissa toisia, enkä nyt enää muista mitä silloin opin. Mutta opin ja kehityin kumminkin, en vain muista tarkasti niin kauas.

Muistaakseni syksyllä 2011 menin Dimonaan syysleirille. Oli kiva leiri vaikka meitä leiriläisiä oli vain neljä. Leirillä hypättiin ja onnistuin tippumaan Lekulta 2 ja Ollilta kerran. Leiriavustajakin totes vaan että ''sä oot kylä aika taitava tippumaan'', Kiitos hänelle! Opin ja sain kumminkin vähän enemmän varmuutta esteille.

Vuonna 2012 menin taas leirille Dimonaan siskoni ja Piian kanssa. Minä ja sisko otettiin Sulkku ja Pixi mukaan ja se oli yksi elämäni ihanimmista leireistä <3 Hypättiin Sulkun kanssa silloin ekaa kertaa 60cm, käytiin maastossa ja pidettiin ihan super hauskaa, kiitos leiriavustajille ja mahtavalle porukalle!
Leiristä pääset lukemaan tästä ja tästä ja tästä.

Ja tänävuonna menin sitten Remin kanssa Alavuden ratsastuskoululle leirille, Piiakin oli mukana. Ikävä leirikavereita! Opin koulussa että miten teen Remin päästä kevyen kun se kaartaa sitä ja painaa alas. Ja Esteillä sitten sitä että muistan pitää hyvän reippaan laukan tai ainakin pyrkisin siihen ja sitten se että pidän Remin edelleen edestä kevyenä ja ''ylhäällä''. Leiristä pääseet lukemaan tästä ja tästä.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin