Siirry pääsisältöön

Missä olen ollut leirillä? 2010-2013

Multa toivottiin jokin aika sellaista postausta missä kerron missä olen ollut leirillä, millaista oli, mitä opin jne. Nyt sitten päätin sen toteuttaa, kertokaa ihmeessä mielipiteenne!

Aloitin ratsastuksen syksyllä vuonna 2009 elo-syyskuussa Dimonan tallilla. Seuraavana kesänä 2010 kymmenen menin Dimonaan minileirille kesäkuulla. Sisko ja serkkukin tulivat samalle leirille, Porukka oli ihana ja leiriavustajat oli yhdet parhaista <3 Hoitsuna mulla oli siihen aikaan lemppariponini Minttu. Hyppäsin leirillä ekan kerran ja esteet ylitin suomenpienhevos Lekulla. Menin silloin lekulla ja sen 148cm huima korkeus hirvitti ja jännitti mua aluksi. Olinhan mä silloin vasta 10 vuotias, viimme syksynä aloittanut ratsastuksen ja mennyt aina poneilla.

Seuraavana kesänä 2011 menin Piian kanssa KT-tallille Sastamalaan. Aluksi jännitin leiripaikassa ja muistan että olisin halunnut lähteä sieltä ekan päivän jälkeen pois. Mutta sitten kun opin talon tavoille siellä oli ihan kivaa. Hoitsunani oli muistaakseni Köpi poni, mutten muista harjasinko sitä kertaakaan... Leirillä meillä oli leirihoitsu näyttely ja siihen me valmisteltiin Piian kanssa yhdessa Akima. Suosikkihepakseni leirillä nousi eestinhevosruuna Väiski <3 Väiskin kanssa me sitten oltiin leirikisoissa toisia, enkä nyt enää muista mitä silloin opin. Mutta opin ja kehityin kumminkin, en vain muista tarkasti niin kauas.

Muistaakseni syksyllä 2011 menin Dimonaan syysleirille. Oli kiva leiri vaikka meitä leiriläisiä oli vain neljä. Leirillä hypättiin ja onnistuin tippumaan Lekulta 2 ja Ollilta kerran. Leiriavustajakin totes vaan että ''sä oot kylä aika taitava tippumaan'', Kiitos hänelle! Opin ja sain kumminkin vähän enemmän varmuutta esteille.

Vuonna 2012 menin taas leirille Dimonaan siskoni ja Piian kanssa. Minä ja sisko otettiin Sulkku ja Pixi mukaan ja se oli yksi elämäni ihanimmista leireistä <3 Hypättiin Sulkun kanssa silloin ekaa kertaa 60cm, käytiin maastossa ja pidettiin ihan super hauskaa, kiitos leiriavustajille ja mahtavalle porukalle!
Leiristä pääset lukemaan tästä ja tästä ja tästä.

Ja tänävuonna menin sitten Remin kanssa Alavuden ratsastuskoululle leirille, Piiakin oli mukana. Ikävä leirikavereita! Opin koulussa että miten teen Remin päästä kevyen kun se kaartaa sitä ja painaa alas. Ja Esteillä sitten sitä että muistan pitää hyvän reippaan laukan tai ainakin pyrkisin siihen ja sitten se että pidän Remin edelleen edestä kevyenä ja ''ylhäällä''. Leiristä pääseet lukemaan tästä ja tästä.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!