Siirry pääsisältöön

Helpottunut huokaus ja pienempi murhe :)

Moi!

Alilan kanssa harjoittelin taas agilityä. Meillä oli pujettelu, se oli tällä kertaa lyhkäisempi kuin viimmeksi ja meni paremmin, sen jälkeen meillä oli kaksi pikkulavaa päällekkäin ja rengas ja sen jälkeen este. Pikkulavat päällekkäin oli Alilalle helppo ja kiva tehtävä, sen tarvitsi vain nostaa etujalat lavoille ja komeilla ;) Luulen että se on Alilan yks lemppari tehtävä.  Rengaskin meni pääasiassa hyvin, hankalampaa on varmaan se että päästään siitä hienosti pois =D Ja este meni vahtelevasti...Sitten meillä kävi kengittäjä ja voin sanoa hänen ansiostaan tajuttiin että Remi ei olekkaan kipeä pelkästään vasemmasta takasesta vaan ongelma onkin oikeassa etusessa. Sitten kun Remi varoo sitä niin vasentakanen kipeytyy. Sitten rankan treenin jälkeen mun pitää kylmätä jalat vetellä tai linimentillä ja selkään olis hyvä hieroa lämmittävää linimenttiä. Ja nyt mun pitäs mennä sillä pitkiä käyntilenkkiä jos se ei vain onnu, ihan senkin takia että se laihtuis. Sitten jos hieroja kerkeää pyydetään sitä mahdollisesti hieromaan Remi ja sitten jos se ei itsellänsä parane se viedään klinikalle tutkimuksiin ja jos siihen menee niin kauan että koulut alkaa niin äiti lupas et saan olla silloin pois koulusta.

Kengittäjä myös avasi Remiltä lukkoja vuohisnivelistä, ja taivutti joka jalan kahdesti. Vasenta etusta kengittäessä Remi seisoi ns. postikortin päällä. Kun se yritti siirtää painon pois oikesta etusesta, samoin myös taivutuksessa se pyrki siirtämään painon pois oikeasta etusesta. Mun mielestä on hyvä että tääkin asia selki meikäläisellä.
Keräsin sitten tänään illalla keräsin nurmikko aitauksista ponien kakat pois ja siivosin karsinan ja pesin Remin suitset ja satulan. Sen jälkeen kuulin äitiltä hyviä uutisia. Se oli kysynyt Jenniltä Sulkun tilannetta ja Sulkku oli tullut tänään veräjälle laukaten vastaan heppakerholaisia ja ontumatta! Jes!

Tiedättekös te mitään helppoja ja yksinkertaisia venytyksiä hevosille? Venyttelettekö te toidän hevosianne, hoitohevosianne, ylläpito- tai vuokrahevosianne? Miten? Kertokaa mullekkin venytyksiä! =D Ja kuvista iso kiitos serkulle :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M