Siirry pääsisältöön

Helpottunut huokaus ja pienempi murhe :)

Moi!

Alilan kanssa harjoittelin taas agilityä. Meillä oli pujettelu, se oli tällä kertaa lyhkäisempi kuin viimmeksi ja meni paremmin, sen jälkeen meillä oli kaksi pikkulavaa päällekkäin ja rengas ja sen jälkeen este. Pikkulavat päällekkäin oli Alilalle helppo ja kiva tehtävä, sen tarvitsi vain nostaa etujalat lavoille ja komeilla ;) Luulen että se on Alilan yks lemppari tehtävä.  Rengaskin meni pääasiassa hyvin, hankalampaa on varmaan se että päästään siitä hienosti pois =D Ja este meni vahtelevasti...Sitten meillä kävi kengittäjä ja voin sanoa hänen ansiostaan tajuttiin että Remi ei olekkaan kipeä pelkästään vasemmasta takasesta vaan ongelma onkin oikeassa etusessa. Sitten kun Remi varoo sitä niin vasentakanen kipeytyy. Sitten rankan treenin jälkeen mun pitää kylmätä jalat vetellä tai linimentillä ja selkään olis hyvä hieroa lämmittävää linimenttiä. Ja nyt mun pitäs mennä sillä pitkiä käyntilenkkiä jos se ei vain onnu, ihan senkin takia että se laihtuis. Sitten jos hieroja kerkeää pyydetään sitä mahdollisesti hieromaan Remi ja sitten jos se ei itsellänsä parane se viedään klinikalle tutkimuksiin ja jos siihen menee niin kauan että koulut alkaa niin äiti lupas et saan olla silloin pois koulusta.

Kengittäjä myös avasi Remiltä lukkoja vuohisnivelistä, ja taivutti joka jalan kahdesti. Vasenta etusta kengittäessä Remi seisoi ns. postikortin päällä. Kun se yritti siirtää painon pois oikesta etusesta, samoin myös taivutuksessa se pyrki siirtämään painon pois oikeasta etusesta. Mun mielestä on hyvä että tääkin asia selki meikäläisellä.
Keräsin sitten tänään illalla keräsin nurmikko aitauksista ponien kakat pois ja siivosin karsinan ja pesin Remin suitset ja satulan. Sen jälkeen kuulin äitiltä hyviä uutisia. Se oli kysynyt Jenniltä Sulkun tilannetta ja Sulkku oli tullut tänään veräjälle laukaten vastaan heppakerholaisia ja ontumatta! Jes!

Tiedättekös te mitään helppoja ja yksinkertaisia venytyksiä hevosille? Venyttelettekö te toidän hevosianne, hoitohevosianne, ylläpito- tai vuokrahevosianne? Miten? Kertokaa mullekkin venytyksiä! =D Ja kuvista iso kiitos serkulle :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!