Siirry pääsisältöön

Apua?

Oon ajatellut että voisin ladata netistä jonkin ilmaisen videon- ja kuvanmuokkausohjelman. Tällä hetkellä tässä koneessa on vain picasa 3 (muistaakseni kolmonen). Ja videonmuokkausohjelma sais olla sellainen mistä pystyn laittamaan videot tänne blogiinkin. En haluaisin käyttäjätiliä youtubeen. Onko teillä kokemuksia esim. Gimppistä? Millainen se on ja tykkäättekö te siitä? Entäs sitten Movie Maker? Millainen sitä on käyttää? Entäs mitä kaikkia muita niitä on? Voisitteko vähän avittaa niin saataisiin enemmän videopostauksia ja kuvia muokattua paremmin teidän iloksenne!


Kommentit

 1. Joo, käytän itse Gimppiä ja Movie Makeria, movie maker on tosi helppokäyttöinen, oppii nopeasti kaikki kekat kun vähän selailee :) Gimp on tosi helppo ja hyvä tehdä bannereita ja muokkaillla kuvia (: Tuo gimp 2.6 on parempi, sillä siinä pystyy muuttamaan esim. bannerin oikeaan muotoon blogia varten, toisin kuin vaikka siinä 2.8 (:

  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Okei kiitos :) Pystyyko Movie Makerista laittamaan videot suoraa blogiin vai pitääkö laittaa youtuben kautta?

  VastaaPoista
 3. Ei pysty suoraa blogiin, ainakaa mulla ei oo siinä sellasta että sais. Eli pitää laittaa sitte niinku youtuben kautta. mutta jos et halua et se video näkyy youtubessa, nii voit laittaa sen piilotetuks ja sitte laittaa sen videon blogiin, nii se näkyy vaan täälä. :)
  Ja noista kuvanmuokkausohjelmista, ite käytän PhotoFiltree, helppokäyttönen, ku vaan opettelee, sen saa suomenkielelle. Itse en osaa oikein käyttää Gimppiä nii käytän sitte tota :)

  VastaaPoista
 4. Niin mä arvelinkin ettei saa :)Mä en saanu asennettu movie makeria meidän koneelle :( Kun en ymmärrä koneistä mitään niin aika vaikee valita oikee ohjelma, joskos mä jokupäivä saisin äitin auttamaan vaikkei sekään ihmenero olekkaan tietokoneiden kanssa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!