Siirry pääsisältöön

Räkänokka ratsastaa

Moi

Sisko ratsasti eilen illalla Remillä, mutta kun sillä tuli jalat kipeeksi ja kun se ei ollut ratsastanut kauaa niin minä reippaana tyttönä kiipesin selkään ja ratsastin. Laukailin ja ravailin hetken kunnes menin loppukäynnit. Sisko sitten hoiti Remin takaisin laitumelle. Tämän lyhkäisen ratsastustuokion aikana en päässyt niistämään ja tuntui että pää halkeaa siitä rään määrästä. (Huomatkaa ihan pieni liijoittelu!!)

Tänään käytiin äitin kanssa kirkolla kirjastossa hakemassa kesälukemistä ja ruokakaupassa. Kun kotiuduttiin syötiin ja sen jälkeen menin pihalle lukemaan kirjaa. Puoli kuudenmaissa lähdin ratsastamaan Remillä. Harjasin Remin ja satuloin Remin ja menin pellolle ratsastamaan, kun olin kävellyt en tapani mukaan nostanutkaan ravia vaan laukan. Laukkailin kevyessa istunnassa suoraa ja isoa ympyrää, laukkasta en vaatinut muuta kun että se oli melko reipasta ja sellasta mukavan rentoa.


Nam...!Laukan jälkeen kävelin hetken, sitten otin ravin ja tein siitä käyntisiirtymisiä ja voltteja. Muutaman pohkeenväistötkin mahtui mukaan. Nyt en jaksanut/saanut ratsastettua ravista sellaista mukavan rentoa ja letkeää. Se oli sellaista reipasta ja pompottavaa ravia. En siis hakenut mitään löllö matelu ravia, vaan sellasta ihana. Sitten tulin vielä laukkaa, ensin ravi-laukka siirtymisiä ja sen jälkeen laukka-ravi-käynti siirtymisiä. Loppua kohden saatiin ennen käyntia vain 2-3 raviaskelta. Jo olisin jaksanut keskittyä ja vaatia enemmän...

Sitten meidän oli vielä pakko laukata lujaa pellon toiseenpäähän ja takaisin. Sen jälkeen ravasin pitkällä ohjalla ja menin loppukäynnit. Tallissa harjasin Remin kunnolla läpi ja hieroin vielä vähän linimenttiäkin sen jälkoihin. Ajattelin taas että kun jo liikuttamalla on nesteet vähentynyt + linimentti, joskos ne vähentyis vielä enemmän? 

En jaksanut hakee omaa kypärää

Sukat on ihan hyvät ratsastaessa, tukeekin jalkaa niiin hyvin!


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik