Siirry pääsisältöön

Peltoratsastuskouluilua :)

Muistakaa lukea edellinenkin postaus!

Tänään pesin huoneeni ikkunan ja imuroin ja moppasin lattian. Olimpas mä ahkera, muuten en ookaan jaksanut tehdä mitään hyödyllistä, paitsi täytin tiskikoneen. Niin ja oon mä ratsastanutkin varmaan reilun puolituntisen. Menin pellolla ihan sellaisen perus ratsastuksen. Remi oli kiva ja reipas :)  Aluksi käveltiin alkukäynnit ja sen jälkeen ravasin kevyttäravia ja tein voltteja sinne tänne ja muutamat käyntisiirtymiset. Sen jälkeen laukkasin rennosti ja sen jälkeen palattiin ravityöskentelyyn. Tein voltteja ja pohkeenväistöä ja käyntisiirtymisiä. Ihan okei meni ja Remin ravikin muuttui alkuun verrattuna kivaksi.

Ravityöskentelyn jälkeen otin laukkaa ja siitä tein siitä ravin kautte siirtymisiä käyntiin. Kun mä en osaa tehtä laukasta siirtymistä suoraa käyntiin. Jostain oon muistaakseni lukenut laukkaa pitäisi koota tarpeeksi ennen kun voi siirtyä käyntiin...?? Sen jälkeen ravasin vielä heten jä käpsyttelin loppukäynnit ja otin samalla kuvat oikotiesta edelliseen postaukseen. Tähän postaukseen laitan pari Remin korvakuvaa kännykästäni jotka otin tänään.

Haluaisitteko muuten kännykän kuvien tyhjennys postauksen?? Kommenttia!Innokas kouluponi... :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!