Siirry pääsisältöön

Peltoratsastuskouluilua :)

Muistakaa lukea edellinenkin postaus!

Tänään pesin huoneeni ikkunan ja imuroin ja moppasin lattian. Olimpas mä ahkera, muuten en ookaan jaksanut tehdä mitään hyödyllistä, paitsi täytin tiskikoneen. Niin ja oon mä ratsastanutkin varmaan reilun puolituntisen. Menin pellolla ihan sellaisen perus ratsastuksen. Remi oli kiva ja reipas :)  Aluksi käveltiin alkukäynnit ja sen jälkeen ravasin kevyttäravia ja tein voltteja sinne tänne ja muutamat käyntisiirtymiset. Sen jälkeen laukkasin rennosti ja sen jälkeen palattiin ravityöskentelyyn. Tein voltteja ja pohkeenväistöä ja käyntisiirtymisiä. Ihan okei meni ja Remin ravikin muuttui alkuun verrattuna kivaksi.

Ravityöskentelyn jälkeen otin laukkaa ja siitä tein siitä ravin kautte siirtymisiä käyntiin. Kun mä en osaa tehtä laukasta siirtymistä suoraa käyntiin. Jostain oon muistaakseni lukenut laukkaa pitäisi koota tarpeeksi ennen kun voi siirtyä käyntiin...?? Sen jälkeen ravasin vielä heten jä käpsyttelin loppukäynnit ja otin samalla kuvat oikotiesta edelliseen postaukseen. Tähän postaukseen laitan pari Remin korvakuvaa kännykästäni jotka otin tänään.

Haluaisitteko muuten kännykän kuvien tyhjennys postauksen?? Kommenttia!Innokas kouluponi... :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker