Siirry pääsisältöön

Varsa ja ratsastuskuvia!

Hei ja hyvää perjantain iltaa!

Nyt saattekin jokseenkin runsaan määrän kuvia pikkujätkästä ja mun esteitten hyppäämisestä. :) Pelattiin koulusa liksalla pesistä ja voin sanoo että mulla meni niiin huonosti. Mä en oikeesti osaa sitä peliä! Kotona sitten söin ja olin hetken koneella. Lähdin sitten joskus viiden jälkeen pihalle ja tein ponipellolle esteitä. Tein ne ''pitkälle sivulle'', ja meillä oli sellainen tehtävä kun: 40cm pysty, sitten ristikko ja 40cm pysty= nämä oli kaikki innariväleillä. Ja sitten oli n. 12m päässä okseri n. 60-70cm. (Mittaan sen huomenna!)

Kun harjasin Remiä huomasin että sen jaloissa oli vähän nestettä. Ja niinkun itsekkin ajattelin ja minkä äiti sitten vielä kertoi, niin ne oli niin vähäiset ettei haittaa ja on tullut luultavasti siitä kun Remi on ollut paljon jalkojensa päällä ja mutta kumminkin liikuttamatta. Onhan se sen verran liikkunut mitä on laitsalla vähän käpsytellyt kaksi päivää...

No sitten vain satula selkään ja menoksi, menin n. 10-15 minuutin alkukäynnit ja sitten pyysin siskoa avaamaan mulle veräjän ponipellolle. Siellä tein ympyröitä ja voltteja, pysähdyksiä molempiin suuntiin. Ravissa tein muuten samaa, mutta korvasin pysähdyksen käntisiirtymisellä ja tein muutamia pohkeenväistöjä.Laukaa otin isolla ympyrällä tai soikiolla ja välillä tein muutaman pienemmän voltin. Tein samaa molempiin suuntiin eli menin ns. pidempää laukkaa ja sitten lyhensin. Kun olin laukkaillut kävelin hetken ja sitten sisko tulikin kuvaamaan joten aloin hyppäämään.

Aluksi tulin vain pelkkiä innareita. Aluksi joko ensinmäinen tai viimmeinen tai molemmat! No kun päästiin kerran onnistuneesti niin otettiin myös viimeinen este mukaan. Ekalla kerralla meni vähän huonommin kun se tuli Remille yllätyksenä, mun moka. Ja silloin se este oli vielä vähän matalampi, sitten sekin nostettiin ja tultiin se vielä muutaman kerran ja meni hyvin :)

Lopuksi vielä ravailin Remillä ja se meni ihan ylinätisti <3 Ja sitten hetken ravailua pitkällä ohjalla ja loppukäynnit menin kiertämään navetantakaa ja oikotienpäähän ja takaisin. Sitten otin varusteet pois ja harjasin ja hieroin linimentit jalkoihin.

Tarkoituksena oli vielä hypyyttä Alilaa, mutta kun kello oli jo vartin yli seittemän niin ajattelin jättää sen huomiseksi.
Onko kuvien laatu teidän mielestänne parantunut?
Suunniteltiin Piian kans vähä semmosta, että se tulis meille huomenna ja ratsastettaisiin Remillä. Ja siivottaisiin noi esteet pois tuolta pellolla ja haettais vincentillä kontoo (ehkä). Ja mä joko hypytän Alilan siskon kans tai sitten Piian. Ja sitten mä meen niille yöksi <3<3


Kiitos kuvista siskolle! Siis estekuvat on siskon ottamia mun kameralla ja mun säädöillä. Mitä mieltä ootte kuvista???

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!