Siirry pääsisältöön

Irtohypytystä & höntsäilyä

Moooooi!

Eilen ratsastettiin Remi Piian kans ilman satulaa. Suurimman osan ajasta meni Piia ja itse kävin vain pyörähtämässä selässä. Piia taivutteli käynnissä ja ravissa ja laukassa Remin ja sitten kekattiin et mäkin meen sinne selkään ja niinpä sisko punttas mut selkään ja otti pari kuvaa. Sen jälkeen Piia ratsasti vielä hetken ja sitten oli mun vuoro. Tein muutaman voltin käynnissä ja ravailin hetken ja otin laukaaa, ei siis mitään ihmeellistä.

Sitten täytettiin ponien juomakipot pienistä ongelmista suuremmin häiriintymättä... xD Sitten pakkasin ja lähdettiin Piialle. Siellä olikin kivaa :)

Ja tänään kävin ratsastamassa ilman satulaa oikotiellä. Käynnissä ja ravissa tein siirtymisiä ja pohkeenväistöjä. Laukassa sitten laukkasin vain päästä päähän. Remillä on vieläkin vähän nestettä jaloissa, se ei aro niitä eikä ne haittaa mitenkään ratsastusta. Ihan hyvä vaan kun sitä liikutetaan ja sitä on niin vähän ettei se haittaa. Nyt kumminkin kuvia, koska mulla ei vaan oo asiaa teille, moikka!

Missä mä nyt ratsastan?Päivän paras kuva ehdottomasti, vaikkei täydellinen...
Kuvan idea: Kaikki ponit samassa kuvassa, paitsi Sulkku!
Ps. Sori kuvat tuli pötköön

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sulkku on ylläpidossa Rajakallion ratsutilalla :)

   Poista
 2. Nyt sulla on 10 lukijaa. eikö sun pitäny tehä sen kunniaks erikoispostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollut kauaa, nyt vasta itte ainakin huomisin. Joo teen, mulla on jo pari ideaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!