Siirry pääsisältöön

Irtohypytystä & höntsäilyä

Moooooi!

Eilen ratsastettiin Remi Piian kans ilman satulaa. Suurimman osan ajasta meni Piia ja itse kävin vain pyörähtämässä selässä. Piia taivutteli käynnissä ja ravissa ja laukassa Remin ja sitten kekattiin et mäkin meen sinne selkään ja niinpä sisko punttas mut selkään ja otti pari kuvaa. Sen jälkeen Piia ratsasti vielä hetken ja sitten oli mun vuoro. Tein muutaman voltin käynnissä ja ravailin hetken ja otin laukaaa, ei siis mitään ihmeellistä.

Sitten täytettiin ponien juomakipot pienistä ongelmista suuremmin häiriintymättä... xD Sitten pakkasin ja lähdettiin Piialle. Siellä olikin kivaa :)

Ja tänään kävin ratsastamassa ilman satulaa oikotiellä. Käynnissä ja ravissa tein siirtymisiä ja pohkeenväistöjä. Laukassa sitten laukkasin vain päästä päähän. Remillä on vieläkin vähän nestettä jaloissa, se ei aro niitä eikä ne haittaa mitenkään ratsastusta. Ihan hyvä vaan kun sitä liikutetaan ja sitä on niin vähän ettei se haittaa. Nyt kumminkin kuvia, koska mulla ei vaan oo asiaa teille, moikka!

Missä mä nyt ratsastan?Päivän paras kuva ehdottomasti, vaikkei täydellinen...
Kuvan idea: Kaikki ponit samassa kuvassa, paitsi Sulkku!
Ps. Sori kuvat tuli pötköön

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sulkku on ylläpidossa Rajakallion ratsutilalla :)

   Poista
 2. Nyt sulla on 10 lukijaa. eikö sun pitäny tehä sen kunniaks erikoispostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollut kauaa, nyt vasta itte ainakin huomisin. Joo teen, mulla on jo pari ideaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M