Siirry pääsisältöön

Irtohypytystä & höntsäilyä

Moooooi!

Eilen ratsastettiin Remi Piian kans ilman satulaa. Suurimman osan ajasta meni Piia ja itse kävin vain pyörähtämässä selässä. Piia taivutteli käynnissä ja ravissa ja laukassa Remin ja sitten kekattiin et mäkin meen sinne selkään ja niinpä sisko punttas mut selkään ja otti pari kuvaa. Sen jälkeen Piia ratsasti vielä hetken ja sitten oli mun vuoro. Tein muutaman voltin käynnissä ja ravailin hetken ja otin laukaaa, ei siis mitään ihmeellistä.

Sitten täytettiin ponien juomakipot pienistä ongelmista suuremmin häiriintymättä... xD Sitten pakkasin ja lähdettiin Piialle. Siellä olikin kivaa :)

Ja tänään kävin ratsastamassa ilman satulaa oikotiellä. Käynnissä ja ravissa tein siirtymisiä ja pohkeenväistöjä. Laukassa sitten laukkasin vain päästä päähän. Remillä on vieläkin vähän nestettä jaloissa, se ei aro niitä eikä ne haittaa mitenkään ratsastusta. Ihan hyvä vaan kun sitä liikutetaan ja sitä on niin vähän ettei se haittaa. Nyt kumminkin kuvia, koska mulla ei vaan oo asiaa teille, moikka!

Missä mä nyt ratsastan?Päivän paras kuva ehdottomasti, vaikkei täydellinen...
Kuvan idea: Kaikki ponit samassa kuvassa, paitsi Sulkku!
Ps. Sori kuvat tuli pötköön

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sulkku on ylläpidossa Rajakallion ratsutilalla :)

   Poista
 2. Nyt sulla on 10 lukijaa. eikö sun pitäny tehä sen kunniaks erikoispostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollut kauaa, nyt vasta itte ainakin huomisin. Joo teen, mulla on jo pari ideaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik