Siirry pääsisältöön

Sulkkua katsomassa

Viimmeksi oonkin postannut maanantaina, mun piti postata teille eilen, mutku en saanu kuvia muokattua, värejä terävöityä ja rajattua niin en sitten postannut ollenkaan. Mutta nyt saattekin tekstiä ja kuvia siitä kun olin eilen Piian kanssa ratsastamassa Sulkulla ja sen kaveri shettiksellä Beeritillä. :)

Mentiin taas koulusta päin rajakallioon. Vaihdettiin Jennin kans muutama sana ja vaihdettiin vaatteet ja haettiin ponit harjattaviksi ja satuloitaviksi tallin käytävälle. Itte ainakin yritin toimia suth koht nopeesti kun ensinmäinen tunti alkaisi puoliviideltä, ja harmikseni Sulkku osalistui sille.


Kun saatiin harjattua ja satuloitua ponit lähdettiin kentälle. Menin parikierrosta käynnissä ja aloin ravailemaan, tein muutaman voltin käynnissä ja ravissa ja muutamat siirtymiset. Hentken pyörin voltillakin ravissa, ja muuten kiemurtelin kenttää sinne tänne. Yhdessä kulmassa Sulkku säikkyi aluksi j ayritti pukittaa/pukitti pienesti ja yritti singota matkaan mutta rauhottui hetken ravailun jälkeen. Laukkasin ensin pitkällä sivulla ja sitten muutaman ympyrän ja tulin kahta puomia mitkä oli ihan vierivieressä, kylki kyljessä! :) Siitä sitten sainkin idean hypätä Sulkulla mielenvirkistykseksi. Kenttäkin oli niiiin ihanassa kunnossa! :D

Tulin aluksi kumpaankin suuntaan ristikkoa ja sitten se nostettiin pystyksi. Joka oli vramaan joku 20-30cm eli iahn GB-tasoa ::D Sulkku tuli hyvin, aluksi estettä lähestyessä pukitti mutta rauhottui sitten. Itte mokasin hyppyynlähdössä muutaman kerran ja sain Piian ja Sallan nauramaan kun huudan hypyssä ''voi vitsi'' ja ''paska'' xD Hyvä minä <3


Kun olin hypännyt niin ravailin hetken kentällä ympäriinsä ja pitemmällä ohjalla ja annoin loppukäynteihin pitkät ohjat. En kauaa ehtinyt kävellä kun meidn piti poistua ja tunti alkoi, paitsi että Sulkku jatkoi... Sulku olikin vähän hionnut, mutta kun oli lämmin ja aurinko paistoi taisi se aloittelioitten tunnilla kuivua sopivasti. Sillä välin kun Piia ja Salla harjas Beerittiä, mä siivosin paskat kentältä.

Sen jälkeen me siivottiin Piian kans yhteistuumin ponien koppi tai miksi sitä pistäis kutsua? Ja käytiin välillä syömäs eväät ja pakkaamas tavarat kansaan. Sitten kuvattiin tai mä kuvasin Sallan tuntia. Vielä muutama kuva tähän loppuun.


Suuri kiitos Sallalle ratsastuskuvista ! <3

Kommentit

  1. Kiva postaus, kivaa ku oli uusia kuviakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, munkin mielestä on paljon kivempi kirjoittaa kun on uusia kuvia :) Tos ei ollut läheskään kakki kuvat torstailta että tuutte näkemään niitä lisääkin :) Ja sitten Evekin on luvannut lähettä joskus ennemmin otettuja kuvia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!