Siirry pääsisältöön

Sulkkua katsomassa

Viimmeksi oonkin postannut maanantaina, mun piti postata teille eilen, mutku en saanu kuvia muokattua, värejä terävöityä ja rajattua niin en sitten postannut ollenkaan. Mutta nyt saattekin tekstiä ja kuvia siitä kun olin eilen Piian kanssa ratsastamassa Sulkulla ja sen kaveri shettiksellä Beeritillä. :)

Mentiin taas koulusta päin rajakallioon. Vaihdettiin Jennin kans muutama sana ja vaihdettiin vaatteet ja haettiin ponit harjattaviksi ja satuloitaviksi tallin käytävälle. Itte ainakin yritin toimia suth koht nopeesti kun ensinmäinen tunti alkaisi puoliviideltä, ja harmikseni Sulkku osalistui sille.


Kun saatiin harjattua ja satuloitua ponit lähdettiin kentälle. Menin parikierrosta käynnissä ja aloin ravailemaan, tein muutaman voltin käynnissä ja ravissa ja muutamat siirtymiset. Hentken pyörin voltillakin ravissa, ja muuten kiemurtelin kenttää sinne tänne. Yhdessä kulmassa Sulkku säikkyi aluksi j ayritti pukittaa/pukitti pienesti ja yritti singota matkaan mutta rauhottui hetken ravailun jälkeen. Laukkasin ensin pitkällä sivulla ja sitten muutaman ympyrän ja tulin kahta puomia mitkä oli ihan vierivieressä, kylki kyljessä! :) Siitä sitten sainkin idean hypätä Sulkulla mielenvirkistykseksi. Kenttäkin oli niiiin ihanassa kunnossa! :D

Tulin aluksi kumpaankin suuntaan ristikkoa ja sitten se nostettiin pystyksi. Joka oli vramaan joku 20-30cm eli iahn GB-tasoa ::D Sulkku tuli hyvin, aluksi estettä lähestyessä pukitti mutta rauhottui sitten. Itte mokasin hyppyynlähdössä muutaman kerran ja sain Piian ja Sallan nauramaan kun huudan hypyssä ''voi vitsi'' ja ''paska'' xD Hyvä minä <3


Kun olin hypännyt niin ravailin hetken kentällä ympäriinsä ja pitemmällä ohjalla ja annoin loppukäynteihin pitkät ohjat. En kauaa ehtinyt kävellä kun meidn piti poistua ja tunti alkoi, paitsi että Sulkku jatkoi... Sulku olikin vähän hionnut, mutta kun oli lämmin ja aurinko paistoi taisi se aloittelioitten tunnilla kuivua sopivasti. Sillä välin kun Piia ja Salla harjas Beerittiä, mä siivosin paskat kentältä.

Sen jälkeen me siivottiin Piian kans yhteistuumin ponien koppi tai miksi sitä pistäis kutsua? Ja käytiin välillä syömäs eväät ja pakkaamas tavarat kansaan. Sitten kuvattiin tai mä kuvasin Sallan tuntia. Vielä muutama kuva tähän loppuun.


Suuri kiitos Sallalle ratsastuskuvista ! <3

Kommentit

  1. Kiva postaus, kivaa ku oli uusia kuviakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, munkin mielestä on paljon kivempi kirjoittaa kun on uusia kuvia :) Tos ei ollut läheskään kakki kuvat torstailta että tuutte näkemään niitä lisääkin :) Ja sitten Evekin on luvannut lähettä joskus ennemmin otettuja kuvia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker