Siirry pääsisältöön

Uusia kuvia, esteitä ja ajo opetusta

Varmaan huomaattekin että vaihdoin ulkoasun, mitäs pidätte? Kiitos bannerista tekiällä! (Eikös sulla oo youtube kanava? Haluisitko linkittää sen mulle niin voisin linkittää sitä tossa sivupalkissa? Vai...?) Ulkoasusta tuli aika kesäinen, mutta haittaako? Toivottavasti ei kauheesti, antaisin itse tolle arvosanaksi 8+, kokonaisuutena. :)

Nyt on käynyt nolosti, viimmeksi on tullu mun hepailusta postausta maanantaina. Ja siinä välissä kaksi erikoispostausta. (Muistakaa sivupalkin kysely!) Täytyy myöntää että en oo edes ratsastanut kauheesti. Torstaina satoi ja perjantaina en kerinnyt, keskiviikkona sisko taisi ratsastaa Remillä. Ja torstaina kun satoi niin sisko ei mennytkään tunnille ja mun olis pitäny mennä siinä kyytis kattoon Sulkkua vaiken oliskaan voinu ratsastaa niin sekin sitten peruuntui. :( Eilen paistoikin sitten aurinko ja oli mukavan lämmintäkin <3 Kesä tulee!


Eilen olinkin tosi ahkera, vein ponit pihalle sen jälkeen kun jaksoin nousta. Oikeesti ei tehnyt tiukkaakaan kun nousin yhdeksältä. Kun ponit oli pihalla siivosin kaikki kolme karsinaa ja toin niihin uuta kuviketta ''heppaladosta''. Vaihdoin vetet ja vein myös pihalle saaviin vettä niille, saavi olikin sitten illalla jo melkein tyhjä. :)

Sisko kävi Pixillä jossain vaiheessa pikku pikku käpsyttely lenkin. Sitten mä keräsin vielä tuolta pellolta nämä mun pöntöt ja puomeina toimivat putkenkuvatkset. Ja rakensin pihaan sellaiseen kohtaan esteitä missä ei tarvinnut pelätä routakouppia. Tein tälläisen: n. 20cm 'tukkieste'', innari, ristikko, 6-7m,  ristikko.  Aluksi toi keskinmäinen este oli poissa kuvioista ja tulin tota ''tukkiestettä'' lämmittelyksi muutaman kerran. Sen jälkeen sitten ''tukkieste'' 9-10m ja ristikko. Tää tuli ihan hyvin kans, mitä nyt mä sählään tuolla selässä...


Sitten sisko lisäs tukkiesteen jälkeen sen ristikon ja tulin nyt koko hoidon kerran tai kaksi. En nyt enää musita mitä kaikkee mokasin, mut meni ihan hyvin :) Sitten nostettiin esteet yksi tellen maximi korkeuteen. Ja lopuksi tultiin näin: 40cm ''tukkieste'', innari, 40cm pysty, 6-7m, pysty. Tällä mokasin silleen että innari hokotys meni ihan piloilleen, mutta korjasin ja päästiin virheettä yli viimmenen osa. Sitten kerran Remi hyppäs puolta isommalta ku olis tarvinnu ja mä vaan roikun kyydis kun kaahattiin... Mutta sitten kun kerran tultiin se kiitettävästi niin lopetettiin.

Sitten mentiin kuvailemaan mun ja Remin mini kahlailua, kun tossa on tullu vähä vettä tiellen siihen mutkaan. Ja sitten oikotienpäässä käytiin kuvailemassa kun oli ''jätvimaisema'' takana. :)


 Kiitos Siskolle kuvista :)

En rajannu tätä kuvaa ollenkaan.


Yks mun lemppari kuvista vaikka laattu on.... ei parasta.
Kun olin ratsastanu Remin niin sen jälkeen ohjasajettiin Alilaa ja keräsin esteet pois. Laitettiin tallissa heinät valmiiksi ja lakaisin käytävät niin sitten oltiin valmiita lähteen sisälle. :)

Millanen sää siellä teillä on ollut ja on?

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!