Siirry pääsisältöön

Tarina osa 2.

Kiitos äänestäneille sivupalkin kyselyyn! Olethan muistanut lukea tarinan ensinmäisen osan? Voit lukea sen TÄSTÄ!!!!

Milla päätti jatkaa matkaa metsäteille, hän halusi päästä laukkailemaan pitkiä suoria Miisan kanssa ja kiipeilemään muutaman mäen. Miisa tuntu energiseltä ja se yrittikin aina välillä lähteä raviin. Hetken käveltyään Milla antoi Miisan lähteä raviin ja keventeli reippaasti ravin tahtiin. Mutkan takaa avautuikin laukkasuora, Milla antoi rautiaalle ponillensa laukkapohkeet ja poni vastasi apuihin välittömästi ja nosti tahdikaan laukan.

Luntakaan ei ollut juuri missään, tiet olivat sulat ja pian maastoesteratakin olisi niin kuiva että sinne pääsisi hyppäämään.  Miisan suusta tuli vaahtoa, ja se pärskähteli tyytyväisenä. Millakin nauroi, hän niin nautti tästä kaikesta. ''Oliko parempaa  kuin ihana poni, aurinkoinen kevät päivä ja laukkasuora maastossa?'' Milla tiesi vastauksen; ''ei ollut''. Pian pitikin himmata käyntiin, mutta mitäs tuolla mäen takana näkyikään? Milla siristi silmiään, muttei erottanut mikä se oli. Hän päätti jatkaa matkaa ravissa mielenkiintoista kohdetta kohti.

Lähemmäs päästyään Milla huomasi että se oli punainen henkilöauto. Auton rekisterikilvet olivat otettu pois ja siinä näkyi monin paikoin ruostetta. Auton omistajaa ei näkynyt, silloin Milla muisti että vajaan kymmenen metrin päästä kääntyisi vanhatie autiotalolle. Hän meni katsomaan ja huomasi maassa kengitetyn hevosen jälkiä. ''Miten kummassa...?''  Milla ihmetteli ääneen mutisten. Miisa alkoi käydä levottomaksi kun piti seitä paikoilleen ja alkoi tanssahdella. Milla taputti sitä rauhoittavasti kaulalle ja he jatkoivat matkaa.

Tallilla Milla otti Miisalta satulan pois ja harjasi sen kunnolla. Miisa lepuutti takajalkaansa ja nautti alahuuli pitkänä harjauksesta. Aurinko paistoi tallin ikkunasta sisään ja sai kaiken talven aikana kerääntyneen pölyn näkymään. Ja sekös sai Millan ajattelemaan tallin suursiivousta, johon pitäisi joku viikonloppu sopia muiden hevostenomistajien kanssa, että kaikki olisivat paikalla siivoamassa. Silloin Milla kuuli vintiltä ääntä...

Huom. Kuvan hevonen ei liity tarinaan, vaikka onkin nf tamma :)

Kommentit

 1. Mitä Remin myynti-ilmoituksessa luki?
  Onko Remi pomminvarma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista enää mitä myynti-ilmoituksessa luki. Ja ei Remi ole pomminvarma. Mikään hevonen ei ole.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik