Siirry pääsisältöön

Pikainen ja turha postaus

En viittiny eilen illalla kirjoittaa kun ei oo mitään asiaa :( ratsastuspaikkoja ei oikein oo. Eilen harjasin Remin oikein kunnolla ja kävelin sen kans n.20min. Letitin myös harjan. Otin muutaman kuvan, mutta koska ne on mulla täälä kännykässä millä nytkin kirjoitan ja ne tulee aina miten sattuu ja en oo vielä ittekkään mennyt niitä läpi joten saa nähdä tuleeko tähän postaukseen jo yksi kuva vai ei?!

Eilen ja toissapäivänä sato lunta! Tyhmää, nyt paistaa aurinko, mutta pihalla on -12 astetta. Missä se kevät on piilossa?? Sais tulla jo pois piilostaan.

Eräs anonyymi kysy paripäivää sitten että voisko postauksia tulla enemmä. Kyllä vois, mutta esitän vastakysymyksen teille kaikille. Ette tekään kovin agtiivisia ole, joten jos postauksikin tulee enemmän, tekin kommentoitte enemmän, ok?

Mutta nyt ihanaa päivänjatkoa kaikille, toivotaan että ilma lämpenee ja aurinko paistaa iltaan asti :)

P.s jaksaako kukaan lukee näin lyhkäsiä ja turhia postauksia? Kommenttia!!!!!

Kommentit

 1. Kyllä mä ainakin jaksoin lukea ja mun mielestä toi ei oluut kovin turha postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et luit =) Aamulla kirjoitin ton taksissa, ja toi kuvakin on väärin päin kun mä en oikein osaa...

   Poista
 2. Kyllähn tollasia pikkupostauksia jaksaa lukea :). Tiesitkö että google käyttäjä raati kuulemma poistuu?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o