Siirry pääsisältöön

Ke-pe + tampereen hevosmessut 2013

Pahoitteluni taas kerran epäaktiivisesta kirjoittamisestani, mutta nyt kirjoitan muutaman rivin ke-pe välisestä ajasta ja sitten tämän päivän messureissusta.

Keskiviikkona Jenni kävi kengittämässä Remin ja vuolemassa pikkuponien kaviot. Ja käytiin Jalasjärvellä ostamassa mulle uimapuku :/ Kun tultiin Jalasjärveltä menin Piian kans lenkille ja sitten illalla vähän ennen kahdeksaa menin talliin ja siivosin karsinan n. 10min. ja lähdin ratsastamaan Remillä. Remi olikin hyvin energinen, menin taas kolmikaarista kiemurauraa ja laukkasin muutaman ympyrän.

Torsataina mentiin Piian kans rajakallioon ja Sallakin tuli ratsastamaan meidän kans joten Jenni piti meille tunnin. Me mentiin Piian kans pikkuponeillä minä Sulkulla ja Piia Eetulla ja Salla Uskolla. Mentiin kolmikaarista kiemurauraa. Toiseen suuntaan sulkku taipui paremmin mutta toiseensuuntaan ei oikestaan kuunnellut edes sisäpohjetta. Meitä kumminkin taidettiin kehua hyvistä teistä, hyvä me! <3 Kun me ihan aluksi taluteltiin pikkuponeja kentällä niin Sulkku pukitti ja nousi pienesti pystyyn!? Ja sitten tunnilla se pukitti muutaman kerran varsinkin kun nostettiin ravi ja se yritti lähtee laukkaan... Tein sitten vain puolipidätteen ja annoin pohjetta.

No mentiin pikkuponeilla peltotielle kävelemään loppukäynnit niin Sulkku oli ihan hullu =)  Pukitti, loikki ja hyppi. Melkein peruutti penkaankin parikertaa. Kokeilin mennä sillä hangessa mutta se oli aikamoista loikkimista joten ''tyydyin'' vain kahteen ns. minivoltiin ;) Piia muuten tippui Eetulta. Se joutu siihen Eetun satulaneteen kaulalle ja tippu siitä sitten maahan jaloillensa. Mä olin jo Sulkun selässä että ''apua jos Eetu pääsee karkuun niin se on ,ulla ja Sulkulla menoa!'' No onneks Eetu ei päässyt irti! Loppu hyvin kaikki hyvin!

Pejantaina mentiinkin koulusta uimaan :/ Siellä oli kylmää vettä ja suihkut sai painaa udestaan päälle 5sekunnin väleiin, siltä se ainakin tuntui. + Mun kyynärpäihin sattui uiminen. En mennyt tällä viikolla koirakouluun Chilin kans. Ja Piian kans mentiin illalla seittemän jälkeen puolkahdeksan maissa kylälle. Kotia tulin yhdentoista jälkeen, söin ja painuin nukkumaan.

Tänään heräsin vähän ennen herätyskelloa ja sitä kun äiti tuli mua herättämään. Luulin että nouseminen olis seittämältä paljon vaikeempaa, mutta sehän sujui hyvin! Käytiin viemäs siskon ja kaverin kanssa ponit pihalle ja sitten harjasin hiukset ja valmistauduin muuten lähtöön. Mentiin kirkolle st1 ja siellä linkkaan, linkalla sitten huristeltiinkin Tampereelle hevosmessuille. Siellä sitten kiersin Piian ja Anniinan kanssa ympäri ämpäri ja olin jo ostamassa Remille uutta huopaa mutten sitten ostana kun aattelin että jos haluankin jotain muuta. Olis mun rahat riittäny.

No ostin Remille semmosen viininpunaisen riimun minkä saa turvalta auki. Ajattelin että se olis kiva kisoissa ja valmennuksissa. Tuntu ihan kivan tukevalta, se on full kokoo toivottavasti sopii :) Sitten äiti osti mulle ratsastushuosut kun ne jotka mulle tilattiin ennemmin niin tuli eilen ja on pienet. Ja sitten ostettiin horzen osastolta mulle kannukset, otettiin ne mitä oli kaikeista tylpimmät. En mä niitä ny tyy kamalan usein käyttämään, koulukisoja lähinnä aattelin. Ja äiti sano että vois Jenniä pyytää pitämään mulle tunnin vielä kun tos meidän kentällä pystyy menemään niin että mulla on kannukset jalassa. Kun en ikinä niitä oo jaloissani pitäny.

Kun oltiin messuilta lähdössä niin ostettiin vielä pehmikset ja ennemmin oltiin käyty syömässä. Pasta oli vähä kylmää ja lihapulla oli kans ehtiny jo jäähtymään pikkasen. Takaisin tulomatkalla minä, kaveri ja siskon kaveri nukuttiin linkan takapenkeillä maaten. Oli väsy. Vähän. Nyt kuvia ostoksista.

Remin riimu

Tämä ei oo messuilta, toivotaan että sopii.


Tää on messuilta, odottaa en talvea.

Kannukset

Huosuni <33Siskon Pixille ostama riimu


Alilalle <3

Pikkuveljelle, 10e

Chilin tuliaiset
Sulkku ressukka ei saanut mitään uutta, no eipä se asu edes kotona. Ikävä <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi