Siirry pääsisältöön

Ke-pe + tampereen hevosmessut 2013

Pahoitteluni taas kerran epäaktiivisesta kirjoittamisestani, mutta nyt kirjoitan muutaman rivin ke-pe välisestä ajasta ja sitten tämän päivän messureissusta.

Keskiviikkona Jenni kävi kengittämässä Remin ja vuolemassa pikkuponien kaviot. Ja käytiin Jalasjärvellä ostamassa mulle uimapuku :/ Kun tultiin Jalasjärveltä menin Piian kans lenkille ja sitten illalla vähän ennen kahdeksaa menin talliin ja siivosin karsinan n. 10min. ja lähdin ratsastamaan Remillä. Remi olikin hyvin energinen, menin taas kolmikaarista kiemurauraa ja laukkasin muutaman ympyrän.

Torsataina mentiin Piian kans rajakallioon ja Sallakin tuli ratsastamaan meidän kans joten Jenni piti meille tunnin. Me mentiin Piian kans pikkuponeillä minä Sulkulla ja Piia Eetulla ja Salla Uskolla. Mentiin kolmikaarista kiemurauraa. Toiseen suuntaan sulkku taipui paremmin mutta toiseensuuntaan ei oikestaan kuunnellut edes sisäpohjetta. Meitä kumminkin taidettiin kehua hyvistä teistä, hyvä me! <3 Kun me ihan aluksi taluteltiin pikkuponeja kentällä niin Sulkku pukitti ja nousi pienesti pystyyn!? Ja sitten tunnilla se pukitti muutaman kerran varsinkin kun nostettiin ravi ja se yritti lähtee laukkaan... Tein sitten vain puolipidätteen ja annoin pohjetta.

No mentiin pikkuponeilla peltotielle kävelemään loppukäynnit niin Sulkku oli ihan hullu =)  Pukitti, loikki ja hyppi. Melkein peruutti penkaankin parikertaa. Kokeilin mennä sillä hangessa mutta se oli aikamoista loikkimista joten ''tyydyin'' vain kahteen ns. minivoltiin ;) Piia muuten tippui Eetulta. Se joutu siihen Eetun satulaneteen kaulalle ja tippu siitä sitten maahan jaloillensa. Mä olin jo Sulkun selässä että ''apua jos Eetu pääsee karkuun niin se on ,ulla ja Sulkulla menoa!'' No onneks Eetu ei päässyt irti! Loppu hyvin kaikki hyvin!

Pejantaina mentiinkin koulusta uimaan :/ Siellä oli kylmää vettä ja suihkut sai painaa udestaan päälle 5sekunnin väleiin, siltä se ainakin tuntui. + Mun kyynärpäihin sattui uiminen. En mennyt tällä viikolla koirakouluun Chilin kans. Ja Piian kans mentiin illalla seittemän jälkeen puolkahdeksan maissa kylälle. Kotia tulin yhdentoista jälkeen, söin ja painuin nukkumaan.

Tänään heräsin vähän ennen herätyskelloa ja sitä kun äiti tuli mua herättämään. Luulin että nouseminen olis seittämältä paljon vaikeempaa, mutta sehän sujui hyvin! Käytiin viemäs siskon ja kaverin kanssa ponit pihalle ja sitten harjasin hiukset ja valmistauduin muuten lähtöön. Mentiin kirkolle st1 ja siellä linkkaan, linkalla sitten huristeltiinkin Tampereelle hevosmessuille. Siellä sitten kiersin Piian ja Anniinan kanssa ympäri ämpäri ja olin jo ostamassa Remille uutta huopaa mutten sitten ostana kun aattelin että jos haluankin jotain muuta. Olis mun rahat riittäny.

No ostin Remille semmosen viininpunaisen riimun minkä saa turvalta auki. Ajattelin että se olis kiva kisoissa ja valmennuksissa. Tuntu ihan kivan tukevalta, se on full kokoo toivottavasti sopii :) Sitten äiti osti mulle ratsastushuosut kun ne jotka mulle tilattiin ennemmin niin tuli eilen ja on pienet. Ja sitten ostettiin horzen osastolta mulle kannukset, otettiin ne mitä oli kaikeista tylpimmät. En mä niitä ny tyy kamalan usein käyttämään, koulukisoja lähinnä aattelin. Ja äiti sano että vois Jenniä pyytää pitämään mulle tunnin vielä kun tos meidän kentällä pystyy menemään niin että mulla on kannukset jalassa. Kun en ikinä niitä oo jaloissani pitäny.

Kun oltiin messuilta lähdössä niin ostettiin vielä pehmikset ja ennemmin oltiin käyty syömässä. Pasta oli vähä kylmää ja lihapulla oli kans ehtiny jo jäähtymään pikkasen. Takaisin tulomatkalla minä, kaveri ja siskon kaveri nukuttiin linkan takapenkeillä maaten. Oli väsy. Vähän. Nyt kuvia ostoksista.

Remin riimu

Tämä ei oo messuilta, toivotaan että sopii.


Tää on messuilta, odottaa en talvea.

Kannukset

Huosuni <33Siskon Pixille ostama riimu


Alilalle <3

Pikkuveljelle, 10e

Chilin tuliaiset
Sulkku ressukka ei saanut mitään uutta, no eipä se asu edes kotona. Ikävä <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!