Siirry pääsisältöön

Alila


Alila on Pixin varsa ja se syntyi vuonna 2011 toukokuun viimmeisenä päivänä. Väriltään Alila on rautiaankirjava, mutta karvasta lyötyy myös valkoista sekakarvaa. Alila on tällä hetkellä Pixiä korkemapi että  korkeutta löytyy metrin verran ainakin. Kun Alila oli ihan pieni varsa se sairastui ähkyyn. Sitä hoidettiin kaks tai kolme päivää kotona kunnes minä, sisko, eno ja paappa lähdettiin illalla puolikymmenen maissa viemään sitä hyvinkään hevossairaalaan. Siellä ollessaan muutaman päivän Alila toipui ja ähkyn syynä olivat varmaan joko madot tai hiekka. Täydellistä varmuutta asiasta ei ole. Mutta nyt Alillalle syötetään välillä kuureina visibliiniäm(kuinka se kirjoitetaan?) joka tuo hiekan pois suolesta.

Alila on terhakka nuori neiti, harjatessa näprää kaikkea mihin yltää, kuopii ja hyörii ja pyörii, mutta tiukalla komennuksella seisoo kumminkin nätisti :) Alila antaa nostaa kavionsa hienosti ja loimituskin on lähes ongelmatonta. Joskus vähä pelkää loimea... Ollaan nyt siskon kanssa aloittelemassa Alilan ajo-opetusta, katsotaan nyt kuinka hyvä poni siitä tulee!

Tarhaan jos menee niin Alila tulee aika äkkiä tutkimaan tunkeiliaa, vaikka olisi heiniäkin turvan edessä. Karsinassa en Alilan kanssa ole kovin usein yhtä aikaa, mutta sen mitä on pakko niin Alila on utelias ja kiltti. joskus taluttaessa se rupeaa uhittelemaan enemmän siskolleni kuin mulle, mutta kyllä se mullekkin ryppyilee ;)

Minä ja mun VAATTEET!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker