Siirry pääsisältöön

Viimme päivistä


Tästä tulee nyt tosi lyht tai pitkä postaus. Riippuen ihan siitä kuinka innostun kirjoittamaan, ja jaksanko kirjoittaa sen nyt heti loppuun. Olin eilen Sallan kanssa tunnilla Rajakalliossa, mä menin Urskilla <3 Ja Salla Jäävärillä. Meidän kans samalla tunilla oli kaks alotteliaa :/ Mutta tunti oli silti kiva :) Jenni laitto kentän puoliksi puomeila rajaamalla ja minä ja Salla toisella puolella ja aloitteliat toisella.

Kun ensin oltiin kaikki lämmitelty käyttäen koko kenttää niin me jäätiin toiseenpäähän ja ne toiset toiseen päähän. Aluksi tehtiin käynnissä että suurennettiin  volttia pääty-ympyräksi ja taas pienennetiin ja isonneettiin. Kumpaankin  suuntaan pari kertaa käynnissä ja ravissa. Urski rauhoittui kivaksi tunnin aikana ja muutaman epäonnistuneen laukannoston jälkeen tuli muutama hyvä ja laukka jäi Urskille vähän päälle mutta kun vaan ravailin rauhallista kevyttä ravia ja annoin vähän ohjaa niin Urski rauhoittui ja tunti päättyi.

Hoidettiin hepat ja vietiin ne pihalle, sen jälkeen jäin vielä Jennin avuksi heppakerhoa pitämään ja aiheena oli suitsien putsaus. Pikkaisen mun tavat eroaa Jennin tavoista pestä suitsia, mutta melkein samat :) Kotona olinkin vasta kahdeksalta, sitten söin ja tein läksyt samalla noin puolitunti ja sitten talliin.

Huom! Yllä oleva teksti on kirjoitettu torstaina 28.3. Mutta koska en jaksanut kirjoittaa sitä loppuun niin kirjoitan sen nyt!

Torstaina olin Piian kans hissan tunnilla myymässä salen edessä 7-luokkalaisten pyödässä kun kerätään rahaa ysin luokkaretkeä varten. Kotona söin banaanin ja lähdin ratsastamaan, aluksi meinasin harjata Remin pihalla mutten sitten kumminkaan. Ja tein  samaa juttua kun rajakalliossakin. Eli pienensin ja isonsin volttia, ja samalla sainkin taivuteltua Remiä kivasti. Laukkaa otin vain nostoina ympyrällä muutaman askelaan kerrallaan. Remillä on muuten toinen etukenkä löysällä niin en voi treenata normaalisti :)

Eilen Remillä olikin vapaapäivä ja me oltiin kattomassa Perkiön polttoo. Palokunta kävi polttamassa sen ja harjoitteli siinä aluksi savusukeltamista. Illalla käytiin vielä hiiloksella paistamassa makkaraa, nam!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik