Siirry pääsisältöön

Viimme päivistä


Tästä tulee nyt tosi lyht tai pitkä postaus. Riippuen ihan siitä kuinka innostun kirjoittamaan, ja jaksanko kirjoittaa sen nyt heti loppuun. Olin eilen Sallan kanssa tunnilla Rajakalliossa, mä menin Urskilla <3 Ja Salla Jäävärillä. Meidän kans samalla tunilla oli kaks alotteliaa :/ Mutta tunti oli silti kiva :) Jenni laitto kentän puoliksi puomeila rajaamalla ja minä ja Salla toisella puolella ja aloitteliat toisella.

Kun ensin oltiin kaikki lämmitelty käyttäen koko kenttää niin me jäätiin toiseenpäähän ja ne toiset toiseen päähän. Aluksi tehtiin käynnissä että suurennettiin  volttia pääty-ympyräksi ja taas pienennetiin ja isonneettiin. Kumpaankin  suuntaan pari kertaa käynnissä ja ravissa. Urski rauhoittui kivaksi tunnin aikana ja muutaman epäonnistuneen laukannoston jälkeen tuli muutama hyvä ja laukka jäi Urskille vähän päälle mutta kun vaan ravailin rauhallista kevyttä ravia ja annoin vähän ohjaa niin Urski rauhoittui ja tunti päättyi.

Hoidettiin hepat ja vietiin ne pihalle, sen jälkeen jäin vielä Jennin avuksi heppakerhoa pitämään ja aiheena oli suitsien putsaus. Pikkaisen mun tavat eroaa Jennin tavoista pestä suitsia, mutta melkein samat :) Kotona olinkin vasta kahdeksalta, sitten söin ja tein läksyt samalla noin puolitunti ja sitten talliin.

Huom! Yllä oleva teksti on kirjoitettu torstaina 28.3. Mutta koska en jaksanut kirjoittaa sitä loppuun niin kirjoitan sen nyt!

Torstaina olin Piian kans hissan tunnilla myymässä salen edessä 7-luokkalaisten pyödässä kun kerätään rahaa ysin luokkaretkeä varten. Kotona söin banaanin ja lähdin ratsastamaan, aluksi meinasin harjata Remin pihalla mutten sitten kumminkaan. Ja tein  samaa juttua kun rajakalliossakin. Eli pienensin ja isonsin volttia, ja samalla sainkin taivuteltua Remiä kivasti. Laukkaa otin vain nostoina ympyrällä muutaman askelaan kerrallaan. Remillä on muuten toinen etukenkä löysällä niin en voi treenata normaalisti :)

Eilen Remillä olikin vapaapäivä ja me oltiin kattomassa Perkiön polttoo. Palokunta kävi polttamassa sen ja harjoitteli siinä aluksi savusukeltamista. Illalla käytiin vielä hiiloksella paistamassa makkaraa, nam!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin