Siirry pääsisältöön

Viimme päivistä


Tästä tulee nyt tosi lyht tai pitkä postaus. Riippuen ihan siitä kuinka innostun kirjoittamaan, ja jaksanko kirjoittaa sen nyt heti loppuun. Olin eilen Sallan kanssa tunnilla Rajakalliossa, mä menin Urskilla <3 Ja Salla Jäävärillä. Meidän kans samalla tunilla oli kaks alotteliaa :/ Mutta tunti oli silti kiva :) Jenni laitto kentän puoliksi puomeila rajaamalla ja minä ja Salla toisella puolella ja aloitteliat toisella.

Kun ensin oltiin kaikki lämmitelty käyttäen koko kenttää niin me jäätiin toiseenpäähän ja ne toiset toiseen päähän. Aluksi tehtiin käynnissä että suurennettiin  volttia pääty-ympyräksi ja taas pienennetiin ja isonneettiin. Kumpaankin  suuntaan pari kertaa käynnissä ja ravissa. Urski rauhoittui kivaksi tunnin aikana ja muutaman epäonnistuneen laukannoston jälkeen tuli muutama hyvä ja laukka jäi Urskille vähän päälle mutta kun vaan ravailin rauhallista kevyttä ravia ja annoin vähän ohjaa niin Urski rauhoittui ja tunti päättyi.

Hoidettiin hepat ja vietiin ne pihalle, sen jälkeen jäin vielä Jennin avuksi heppakerhoa pitämään ja aiheena oli suitsien putsaus. Pikkaisen mun tavat eroaa Jennin tavoista pestä suitsia, mutta melkein samat :) Kotona olinkin vasta kahdeksalta, sitten söin ja tein läksyt samalla noin puolitunti ja sitten talliin.

Huom! Yllä oleva teksti on kirjoitettu torstaina 28.3. Mutta koska en jaksanut kirjoittaa sitä loppuun niin kirjoitan sen nyt!

Torstaina olin Piian kans hissan tunnilla myymässä salen edessä 7-luokkalaisten pyödässä kun kerätään rahaa ysin luokkaretkeä varten. Kotona söin banaanin ja lähdin ratsastamaan, aluksi meinasin harjata Remin pihalla mutten sitten kumminkaan. Ja tein  samaa juttua kun rajakalliossakin. Eli pienensin ja isonsin volttia, ja samalla sainkin taivuteltua Remiä kivasti. Laukkaa otin vain nostoina ympyrällä muutaman askelaan kerrallaan. Remillä on muuten toinen etukenkä löysällä niin en voi treenata normaalisti :)

Eilen Remillä olikin vapaapäivä ja me oltiin kattomassa Perkiön polttoo. Palokunta kävi polttamassa sen ja harjoitteli siinä aluksi savusukeltamista. Illalla käytiin vielä hiiloksella paistamassa makkaraa, nam!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi