Siirry pääsisältöön

Varustepostaus osa 2.

 Riimut


Remillä, Pixillä ja Alilalla on kaikilla horzen heijastinriimut. Alilan ja Pixin koko on shettis ja Remillä cob. Nämä riimut on eniten käytössä sen takia kun niissä on heijastimet, ja ne näkyy jos hepat päättää karata.


Tuon vaaleansinisen riimun merkkiä en tiedä, saatiin se Remille mukaan varariimuksi ja luulisin että se on koko cob. Kyseinen riimu ei ole meillä ollut kovassa kulutuksessa.
Ja viininpunainen on Claridge House on Hööksiltä varmaan aikoinaan ostettu. Ja tämäkin on kokoa cob.


 Nämä riimut ovat Pixin ja aika rispaantuneita mutta muuten ihan ok kunnossa. Harmaata on myös käytetty Alilalla välillä. Kummankaan merkkiä en tiedä, mutta punainen on kai pony kokoinen ja harmaa shettis kokoinen.


Ja tässä on Alilan riimut, oliskohan molemmat shettis kokoiset(?) Naruriimu ei meillä ainakaan taida muille sopia, liian pienestä ''turpa aukosta'' johtuen =) Viin.pun on kincaden riimu ja aika kestävältä materiaalilta tuntuu.

LoimetVillaloimi, koko 145cm, merkki on horse comfort ja käytän tätä loimea tallissa kuivatukseen.


 Toppaloimi, 135cm, Hansbo Sport-merkkinen. Käytössä ollut lähinnä talvella kaksissa kisoissa fleeceloimen päällä matkoilla. Ja parikertaa kotona fleefeloimen päällä ettei mee feelcen läpi tuuli kuivatuksen aikana pihalla.


Sadeloimi, koko taitaa olla 145, mutta tuntuu isommalta, ostettu käytettynä mutta on ostettu uutena horzelta. Oli usein viimme syksynä sateisella ilmalla päällä.


Sitten kaksi villaloimea, vanhoja, äitin vanhojen hevosten loimia. Käytän Remillä pihalla kun vien sen sinne vähän hikisenä. niin nää loimet kuivattaa ja pitää sen lämpösenä. :)Pixin sadeloimi, koko 105, mutta vekit kaulaaukossa pienentävät loimea. Käytössä sateella ja merkki oli equitare.


Alilan sadeloimi, kokoa 95cm, mutta tätäkin on kaulaaukosta vähän pienennetty ja merkki oli horse sheet. 


 Pixin fleecloimi käytetään aika harvoin, mutta kuivatuskeen käytetään. Koko taisi olla 105 ?! Ja merkki oli equitare.


Ja sitten vielä kaksi Remin fleeceloimea. Molemmat on kokoa 145cm ja käytän molempia kuivatukseen. Ylemmän merkkiä en tiedä, mutta alempi on finn tackin loimi. Sori huonot kuvat ja niiden laatu. En jaksanu tehdä nyt tämän tarkemmin, sori.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi