Siirry pääsisältöön

Nurin meni

Otsikosta voikin jo päätellä jotain, mutta jos aloittaisin tän postauksen alusta? Päätin mennä ratsastaan joskus vähän jälkeen kahden ja koska pihalla oli niin ihana ilma niin päätin etten jaksa vääntää koulua, joten rakensin kolme estettä noin 40cm korkeita. Remi tuli laiskasti mun perässä talliin missä harjailin sen ja satuloin ja suitsin. ''Kentällä sitten menin alkukäynnit ja verryttelin käynnissä tekemällä voltteja, pysähdyksiä ja peruutuksia. Ja ravissa voltteja ja käyntisiirtymisiä ja pysähdyksiä. Laukassa muutamat ympyrät päihin kumpaankin suuntaan.


Sisko tulikin juuri sopivasti kun aloin hyppäämään. Hyppäsin ekaksi jotain ihan matalaa puomia jonka toinen pää oli pöntöllä ja toinen maassa. Tämän menin varmaan noin kolmekertaa ja hyvin meni =) Sen jälkeen tulin ristikkoa, se oli keskeltä varmaan noin 40cm. Tällä en päässyt heti muutamalla ekalla hypyllä hyvin mukaan vaan olin suussa vähän kiinni :( Mutta sekin sitten sujui. Tulin sitten noin 40cm korkeeta ''viuhka'' estettä, meni ihan hyvin. Olikohan se toisen vai kolmannen hypyn  jälkeen kun este meni ok, sen jälkeen laukkasin ihan normi laukkaa sellasta reipasta, en kauhean lujaa enkä madellen. Käänsin oikealla ja pidätin, Remi liukasta ja me kaaduttiin. Tajusin siinä sitten että kumoon mennään eikä mitään voi. Tipuin ja Remi kaatui kyljelleen, en onneksi jäänyt alle ja oltiin Remin kanssa molemmat heti pystyssä.

Remi lähtee kävelemään veräjälle päin ja astuu ohjiensä päälle niin että sen jalka menee ohjista läpi ja kun se nostaa päätään se saa paineen suuhun ja pysähtyy. Menen sitten auttamaan toisen pinteestä ja palaamme takaisin kentän puolelle. Putsaan enimmät lumet satulasta ja nousen selkään. Menen hetken käyntiä ja siirryn raviin. Ravaan matalan puomin yli ja seuraavalla kerralla tulen sen laahus laukassa ja se tippuu, mutta pmitä väliä? Menen loppukäynnit navetantakaa ja oikotienpäähän ja takaisin. Purettiin Remiltä siskon kanssa varusteet ja vietiin se pihalle juomaan ja päiväheinille. Onneksi ei käynyt pahemmin.

A-S-E-N-T-O-N-I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tai toi pää...
Nyt sitten oon päättänyt että me ollaan ihan super hyper varovaisia, mehän ei enää kaaduta, piste. Ajattelin että nyt me keskitään johon taivutteluun ja sellaseen ainakin ens ratsastuskerralla ja mennään silleen mukavan rennosti. Ja käydään vaikka kävelemässä pellolla tai oikeestaan rämpimässä =) Ja vois puuhailla hetken aikaa  kaikee sillee rennolla fiiliksellä ja vain olla ja rapsutella. Tehdä maastakäsin työskentelyä ja taivutella ratsastaessa.

Sitten ottais taas ''vakavamman'' jakson ja alettain treenaamaan vaikka kisoihin jos sattuisin huhtikuun lopussa selasiin menemään. Edellyttäen ton kentän pohjan olevan siinä kunnossa että siinä vois vaikka mennäkkin. Kattoo nyt kuinka noi lumetkin sulaa... mut siitä joskus lisää.

Miksei Remillä oo näis kuvis korvat hörössä? Olinko mä niin paska ratsastaja? Ainakin mun asento oli surkee ja muutenkin aika huono... Mutta mun mielestä hypyt meni paremmin kuin pitkään aikaan, jäi harmittaan toi nurin meno...

Haluaako joku  tehdä mulle keväisen bannerin! 
Katsokaa aikaisempi postaus, siellä kuvia ja ohjeita bannerin tekiälle!
Kiitos! <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik