Siirry pääsisältöön

Vähän kisa ja valmentautumis asiaa ja muuta höpötystä :)

Enpä olisi uskonnut kovin äkkiä postaavani täältä koulun koneelta :) Muut on liksalla enkä halunnut mennä tonne pihalle pakkaseenkaan. Ja kun ei ollut läksyjä niin ope sanoi että mee nyt vaikka koneelle. Kansliasta kun menin kysymään et pääsenkö koneelle, ensin kysyttiin haluanko jostain aineesta tutkiopetusta. En tuntenut tarvitsevani tukiopetusta ja nyt istun ysien kanssa koneella ;) Ja muut luistelee. Eipähän tästäkään tuu sitten poissaoloa, minkä takien en lähtenyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan kotia. Oikeesti mun pitäis varmaan olla netti-mopissa opiskelemassa matikkaa, mutta ei kai se nyt niin pakollista oo?!

Pihalla oon pakkasta. Aamulla oli 17 astetta ja nyt on lakenyt, paljonko? En tiedä, mutta alle 15 astetta se on koska välkät pitää viettää pihalla. Yritän nyt kuumeisesti keksiä mistä postaisin, että tulis tämäkin aika käytettyä hyödyksi.  No jospa vaikka kirjoittaisin pienen postauksen, vaikkapa mun suunnielmista kisata ja valmentautua? Mulla olis n. 20 min. aikaa :)

No kisoihin ja valmennuksiin pääsen vain jos niitä järjestetään tarpeeksi lähellä ja ne on sopivaan aikaan ja sitten se että äiti jaksaa/kerkiää/voi viedä mut sinne ja lupautuu vielä maksamaan kaikki kulut ;)

Mahdollisuuksien mukaan menen Remin kanssa ja ilman tunnille ja valmennukseen aina kun vain on mahdollisuus. Olis kiva päästä Remin kanssa vaikka Rajakallioon estetunnille, tai koulu. Kun jos mahd. menisin sillä kisoihin :) Koulukisat olis niinku 16.2 ja niihin olis tarkoitus päästä, jos kyyti järjestyy ja harjoitukset menee hyvin :) Eihän sitä nyt kisoihin kannata lähtee jos kotona ei alkuunkaan suju, vai mitä mieltä ootte?

Kesällä oliskin tiedossa yleisleiri, jossa toivottavasti pääsisin hyppäämään tekniikka harjoituksia ja rataa. Ja tietysti erilaisia kouluharjoituksia.  Kouluratsastushan on ratsastuksen perusta :) Sitten oon miettinyt että vaikka kisaan, jos kisaan niin seuraja harjoitustasolla, riippuen kisoista. Niin olis kiva jos oli valkoiset ratsastushousut :)

Tästä tuli nyt aika lyhyt ja ei sisältänyt kunnon asiaa, mutta kunhan höpöttelin että sain tän tunnin kulumaan, kohta on välkkä ja kai mä meen välkäksi ulos ja sitten hetken palloilen aulassa ja meen kattoon lopputunniksi toisen luistelua ja ne pääseekin 15min ennen kolmea.  Että mikäs tässä ollessa :)  Miten teidän päivä on sujunut? Kommenttii!?

Hehee, mikä ihaana kuva ;DKommentit

 1. moi! Mihin oot menossa leirille? Dimonaan kenties?
  P.S.Oon se hanna joka oli leiriavustajana siel yleisleirillä viime kesänä :) Ja jos oot menos dimonan yleis leirille niin mäki olen! :)) ja tää oli maailman turhin kemmentti mutta haittaaxe? Kiva blogi muutes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna! Mitä kuuluu? Mä meen Alavuden ratsastuskoululle yleisleirille. :)

   Poista
 2. OK, hyvää kuuluu :)) Piiju kerto että olisit tulos Dimonaan sen kans leiriavustajaks jos sain oikeen käsityksen..? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin