Siirry pääsisältöön

Vähän kisa ja valmentautumis asiaa ja muuta höpötystä :)

Enpä olisi uskonnut kovin äkkiä postaavani täältä koulun koneelta :) Muut on liksalla enkä halunnut mennä tonne pihalle pakkaseenkaan. Ja kun ei ollut läksyjä niin ope sanoi että mee nyt vaikka koneelle. Kansliasta kun menin kysymään et pääsenkö koneelle, ensin kysyttiin haluanko jostain aineesta tutkiopetusta. En tuntenut tarvitsevani tukiopetusta ja nyt istun ysien kanssa koneella ;) Ja muut luistelee. Eipähän tästäkään tuu sitten poissaoloa, minkä takien en lähtenyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan kotia. Oikeesti mun pitäis varmaan olla netti-mopissa opiskelemassa matikkaa, mutta ei kai se nyt niin pakollista oo?!

Pihalla oon pakkasta. Aamulla oli 17 astetta ja nyt on lakenyt, paljonko? En tiedä, mutta alle 15 astetta se on koska välkät pitää viettää pihalla. Yritän nyt kuumeisesti keksiä mistä postaisin, että tulis tämäkin aika käytettyä hyödyksi.  No jospa vaikka kirjoittaisin pienen postauksen, vaikkapa mun suunnielmista kisata ja valmentautua? Mulla olis n. 20 min. aikaa :)

No kisoihin ja valmennuksiin pääsen vain jos niitä järjestetään tarpeeksi lähellä ja ne on sopivaan aikaan ja sitten se että äiti jaksaa/kerkiää/voi viedä mut sinne ja lupautuu vielä maksamaan kaikki kulut ;)

Mahdollisuuksien mukaan menen Remin kanssa ja ilman tunnille ja valmennukseen aina kun vain on mahdollisuus. Olis kiva päästä Remin kanssa vaikka Rajakallioon estetunnille, tai koulu. Kun jos mahd. menisin sillä kisoihin :) Koulukisat olis niinku 16.2 ja niihin olis tarkoitus päästä, jos kyyti järjestyy ja harjoitukset menee hyvin :) Eihän sitä nyt kisoihin kannata lähtee jos kotona ei alkuunkaan suju, vai mitä mieltä ootte?

Kesällä oliskin tiedossa yleisleiri, jossa toivottavasti pääsisin hyppäämään tekniikka harjoituksia ja rataa. Ja tietysti erilaisia kouluharjoituksia.  Kouluratsastushan on ratsastuksen perusta :) Sitten oon miettinyt että vaikka kisaan, jos kisaan niin seuraja harjoitustasolla, riippuen kisoista. Niin olis kiva jos oli valkoiset ratsastushousut :)

Tästä tuli nyt aika lyhyt ja ei sisältänyt kunnon asiaa, mutta kunhan höpöttelin että sain tän tunnin kulumaan, kohta on välkkä ja kai mä meen välkäksi ulos ja sitten hetken palloilen aulassa ja meen kattoon lopputunniksi toisen luistelua ja ne pääseekin 15min ennen kolmea.  Että mikäs tässä ollessa :)  Miten teidän päivä on sujunut? Kommenttii!?

Hehee, mikä ihaana kuva ;DKommentit

 1. moi! Mihin oot menossa leirille? Dimonaan kenties?
  P.S.Oon se hanna joka oli leiriavustajana siel yleisleirillä viime kesänä :) Ja jos oot menos dimonan yleis leirille niin mäki olen! :)) ja tää oli maailman turhin kemmentti mutta haittaaxe? Kiva blogi muutes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna! Mitä kuuluu? Mä meen Alavuden ratsastuskoululle yleisleirille. :)

   Poista
 2. OK, hyvää kuuluu :)) Piiju kerto että olisit tulos Dimonaan sen kans leiriavustajaks jos sain oikeen käsityksen..? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!