Siirry pääsisältöön

Vähän kisa ja valmentautumis asiaa ja muuta höpötystä :)

Enpä olisi uskonnut kovin äkkiä postaavani täältä koulun koneelta :) Muut on liksalla enkä halunnut mennä tonne pihalle pakkaseenkaan. Ja kun ei ollut läksyjä niin ope sanoi että mee nyt vaikka koneelle. Kansliasta kun menin kysymään et pääsenkö koneelle, ensin kysyttiin haluanko jostain aineesta tutkiopetusta. En tuntenut tarvitsevani tukiopetusta ja nyt istun ysien kanssa koneella ;) Ja muut luistelee. Eipähän tästäkään tuu sitten poissaoloa, minkä takien en lähtenyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan kotia. Oikeesti mun pitäis varmaan olla netti-mopissa opiskelemassa matikkaa, mutta ei kai se nyt niin pakollista oo?!

Pihalla oon pakkasta. Aamulla oli 17 astetta ja nyt on lakenyt, paljonko? En tiedä, mutta alle 15 astetta se on koska välkät pitää viettää pihalla. Yritän nyt kuumeisesti keksiä mistä postaisin, että tulis tämäkin aika käytettyä hyödyksi.  No jospa vaikka kirjoittaisin pienen postauksen, vaikkapa mun suunnielmista kisata ja valmentautua? Mulla olis n. 20 min. aikaa :)

No kisoihin ja valmennuksiin pääsen vain jos niitä järjestetään tarpeeksi lähellä ja ne on sopivaan aikaan ja sitten se että äiti jaksaa/kerkiää/voi viedä mut sinne ja lupautuu vielä maksamaan kaikki kulut ;)

Mahdollisuuksien mukaan menen Remin kanssa ja ilman tunnille ja valmennukseen aina kun vain on mahdollisuus. Olis kiva päästä Remin kanssa vaikka Rajakallioon estetunnille, tai koulu. Kun jos mahd. menisin sillä kisoihin :) Koulukisat olis niinku 16.2 ja niihin olis tarkoitus päästä, jos kyyti järjestyy ja harjoitukset menee hyvin :) Eihän sitä nyt kisoihin kannata lähtee jos kotona ei alkuunkaan suju, vai mitä mieltä ootte?

Kesällä oliskin tiedossa yleisleiri, jossa toivottavasti pääsisin hyppäämään tekniikka harjoituksia ja rataa. Ja tietysti erilaisia kouluharjoituksia.  Kouluratsastushan on ratsastuksen perusta :) Sitten oon miettinyt että vaikka kisaan, jos kisaan niin seuraja harjoitustasolla, riippuen kisoista. Niin olis kiva jos oli valkoiset ratsastushousut :)

Tästä tuli nyt aika lyhyt ja ei sisältänyt kunnon asiaa, mutta kunhan höpöttelin että sain tän tunnin kulumaan, kohta on välkkä ja kai mä meen välkäksi ulos ja sitten hetken palloilen aulassa ja meen kattoon lopputunniksi toisen luistelua ja ne pääseekin 15min ennen kolmea.  Että mikäs tässä ollessa :)  Miten teidän päivä on sujunut? Kommenttii!?

Hehee, mikä ihaana kuva ;DKommentit

 1. moi! Mihin oot menossa leirille? Dimonaan kenties?
  P.S.Oon se hanna joka oli leiriavustajana siel yleisleirillä viime kesänä :) Ja jos oot menos dimonan yleis leirille niin mäki olen! :)) ja tää oli maailman turhin kemmentti mutta haittaaxe? Kiva blogi muutes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna! Mitä kuuluu? Mä meen Alavuden ratsastuskoululle yleisleirille. :)

   Poista
 2. OK, hyvää kuuluu :)) Piiju kerto että olisit tulos Dimonaan sen kans leiriavustajaks jos sain oikeen käsityksen..? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M