Siirry pääsisältöön

Peiton alta, kipeänä höpöttelyä

Tämä postaus tulee nyt kännykästä. Ja arvatkaa miksi?! No meidän tietsikka on hajonnut... Meille on ostettu jo uus tietsikka ja läppäri. Molemmat tosin on vielä siinä asteessa että ovat paketissa... Niinpä aattelin tulla päivittään blogin tätä kautta.

Kello on just nyt 11.11, joo en mennyt tänään kouluu. Mulla oli yöllä ja oli aamullakin ja on vieläkin vähä kurkku kipee. Nyt ei onneksi yhtä paljo ku aamulla :) ja nenäkin vuotaa ja on tukossa:( vastustuskyky on huonontunut aika lailla viimme aikasten sairastelujeni takia.

Saadaan muuten kahen kaverin kans mennä Dimonaan kesällä leiriavustajiksi :D kivaa!

Mulla kun ei nyt kummemmin oo asiaa niin taidan jatkaa ton kirjan lukemista. Toivotaan että pääsisin tääs pian normaaliin postausrytmiin ja saisin tekstejäni koristelemaan uusia kuvia. Ootteko muuten huomannut ton uuden hienon bannerin? Kiitos siitä kuuluu yhdelle blogini ihanalle lukialle, kiitooos!  Ja jos ette vielä oo kurkanut bannerin alapuolelta lyötyviä sivu niin katsokaapas niitä nyt ja sinne on ilmestynyt uusikin sivu! Sivussa löytyy esittely minusta (lyhyenä, parannus ehdotuksia?) ja ratsastushistoriani pähkinän kuoressa. Josta lopussa on uutta tekstiä muutamia rivejä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M