Siirry pääsisältöön

Peiton alta, kipeänä höpöttelyä

Tämä postaus tulee nyt kännykästä. Ja arvatkaa miksi?! No meidän tietsikka on hajonnut... Meille on ostettu jo uus tietsikka ja läppäri. Molemmat tosin on vielä siinä asteessa että ovat paketissa... Niinpä aattelin tulla päivittään blogin tätä kautta.

Kello on just nyt 11.11, joo en mennyt tänään kouluu. Mulla oli yöllä ja oli aamullakin ja on vieläkin vähä kurkku kipee. Nyt ei onneksi yhtä paljo ku aamulla :) ja nenäkin vuotaa ja on tukossa:( vastustuskyky on huonontunut aika lailla viimme aikasten sairastelujeni takia.

Saadaan muuten kahen kaverin kans mennä Dimonaan kesällä leiriavustajiksi :D kivaa!

Mulla kun ei nyt kummemmin oo asiaa niin taidan jatkaa ton kirjan lukemista. Toivotaan että pääsisin tääs pian normaaliin postausrytmiin ja saisin tekstejäni koristelemaan uusia kuvia. Ootteko muuten huomannut ton uuden hienon bannerin? Kiitos siitä kuuluu yhdelle blogini ihanalle lukialle, kiitooos!  Ja jos ette vielä oo kurkanut bannerin alapuolelta lyötyviä sivu niin katsokaapas niitä nyt ja sinne on ilmestynyt uusikin sivu! Sivussa löytyy esittely minusta (lyhyenä, parannus ehdotuksia?) ja ratsastushistoriani pähkinän kuoressa. Josta lopussa on uutta tekstiä muutamia rivejä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik