Siirry pääsisältöön

Erikoispostaus: Varustepostaus osa 1.

Anteeks muuten kun se muistikortilta vanhojen kuvien ottaminen ja sen tekeminen postaukseksi vähän venyy. Koitan sen kumminkin joskus tehdä! Nyt teen kuitenkin tälläsen perus varustepostauksen. Tässä esittelen kumminkin Remin, Alilan ja Pixin varusteet. Kommatkaa mielipiteenne! Tämä varustepostaus tulee sitten osissa, koska jos esittelisin 3 ponin varusteet, tulisi siitä aika pitkä, vai mitä?


 Ensinnäkin kaikki kuvat on otettu kännykälläni, eli laatu on mitä on.

Tässä kuvassa on toi harmaa on ihan okei, ja toi sininen on vähä huonokuntoisempi ja vanha. Näiden käyttöä yritän välttää ja käytän vain pakon edessä. Onneksi sellasta ei tule kun todella harvoin Sulkun satulaan nämä sopi ihan hyvin, mutta Remin satulaan on pieniä.

Sininen on vaarin vanhan ponin vanha huopa ja toinen äitin suokin :)

Sori, tää kone ei suostunut laittaan 3 seuraavaa kuvaa oikein päin :(

Tässä on meidän kolme pony kokoista huopaa, yks puuttuu se vaalenpunanen missä on sydämiä kun se on pesussa. Itte tykkään varmaan tosta vihreestä enitin, sitten ruskee ja sininen. Sininen ja vihree tuli uusina Sulkun mukana, ja ton ruskeen äiti osti joskus syksyltä yhdeltä naiselta ja sitä onkin käytetty vasta kerran Pixillä. Hintaa en tiedä enkä merkkejä.
 Kaksi full-kokoista huopaa on ostettu Remille käytettyinä. Valkoinen on estehuopa ja siinä on ihan hyvä säkätila, tätä oon käyttänyt kisoissa.

Punainen on ihan yleishuopa ja mun mielestä se on eurohunterin huopa. Ulkonäollisesti ihan kiva :) Tää on Remillä eniten käytössä tällä hetkellä.


 Ihanan värinen showmasterin romaani, pony-kokoinen. Vois joskus mielenkkiinnolla kokeilla Remin satulaan että kuinka paljon liian pieni se on. :) Tämäkin tuli Sulkun mukana, mutta ei se oo ollut kun 1-2 kertaa käytössä.

 Nämä tässä ovat Alilan suittet, otsapannasssa lukee equitare, että onko se sitten noitten suitsien merkki? Vai...? Muutamia kertoja on ollut Alilalla päässä ja tällä hetkellä en oo todellakaan noista säädöistä varma. Vähä jäykät noi on, mutta ihan kivan nätiti :)

Äiti osti nää netin kautta yhdeltä henkiloltä, eikä muistaakseni olleet kalliit. Ihan uudet ja käyttämättömät, shetland-kokoiset.
 Pixin suittet, oliskohan nää ostettu kauppilasta? Ihan perus suittet, Pixillä ei näis käytetä turpahihnaa. Nää on shetland-kokoo.
Ja lopuksi Remin suittet. Nämä on full-kokoiset ja mun mielestä ihan kauniit, perus suittet. Otsapannassa lukee muistaakseni jacson, eli se on näitten merkkikö?! Ohjat on tollaset kupiohjat mistä saa ihan hyvän otteen :)

Kommentit

  1. Nuo netistä ostetut on söpöt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, onhan ne ihan. Niitten otsahihnaa on muuten ärsyttävä pestä ja rasvata.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik