Siirry pääsisältöön

Erikoispostaus: Varustepostaus osa 1.

Anteeks muuten kun se muistikortilta vanhojen kuvien ottaminen ja sen tekeminen postaukseksi vähän venyy. Koitan sen kumminkin joskus tehdä! Nyt teen kuitenkin tälläsen perus varustepostauksen. Tässä esittelen kumminkin Remin, Alilan ja Pixin varusteet. Kommatkaa mielipiteenne! Tämä varustepostaus tulee sitten osissa, koska jos esittelisin 3 ponin varusteet, tulisi siitä aika pitkä, vai mitä?


 Ensinnäkin kaikki kuvat on otettu kännykälläni, eli laatu on mitä on.

Tässä kuvassa on toi harmaa on ihan okei, ja toi sininen on vähä huonokuntoisempi ja vanha. Näiden käyttöä yritän välttää ja käytän vain pakon edessä. Onneksi sellasta ei tule kun todella harvoin Sulkun satulaan nämä sopi ihan hyvin, mutta Remin satulaan on pieniä.

Sininen on vaarin vanhan ponin vanha huopa ja toinen äitin suokin :)

Sori, tää kone ei suostunut laittaan 3 seuraavaa kuvaa oikein päin :(

Tässä on meidän kolme pony kokoista huopaa, yks puuttuu se vaalenpunanen missä on sydämiä kun se on pesussa. Itte tykkään varmaan tosta vihreestä enitin, sitten ruskee ja sininen. Sininen ja vihree tuli uusina Sulkun mukana, ja ton ruskeen äiti osti joskus syksyltä yhdeltä naiselta ja sitä onkin käytetty vasta kerran Pixillä. Hintaa en tiedä enkä merkkejä.
 Kaksi full-kokoista huopaa on ostettu Remille käytettyinä. Valkoinen on estehuopa ja siinä on ihan hyvä säkätila, tätä oon käyttänyt kisoissa.

Punainen on ihan yleishuopa ja mun mielestä se on eurohunterin huopa. Ulkonäollisesti ihan kiva :) Tää on Remillä eniten käytössä tällä hetkellä.


 Ihanan värinen showmasterin romaani, pony-kokoinen. Vois joskus mielenkkiinnolla kokeilla Remin satulaan että kuinka paljon liian pieni se on. :) Tämäkin tuli Sulkun mukana, mutta ei se oo ollut kun 1-2 kertaa käytössä.

 Nämä tässä ovat Alilan suittet, otsapannasssa lukee equitare, että onko se sitten noitten suitsien merkki? Vai...? Muutamia kertoja on ollut Alilalla päässä ja tällä hetkellä en oo todellakaan noista säädöistä varma. Vähä jäykät noi on, mutta ihan kivan nätiti :)

Äiti osti nää netin kautta yhdeltä henkiloltä, eikä muistaakseni olleet kalliit. Ihan uudet ja käyttämättömät, shetland-kokoiset.
 Pixin suittet, oliskohan nää ostettu kauppilasta? Ihan perus suittet, Pixillä ei näis käytetä turpahihnaa. Nää on shetland-kokoo.
Ja lopuksi Remin suittet. Nämä on full-kokoiset ja mun mielestä ihan kauniit, perus suittet. Otsapannassa lukee muistaakseni jacson, eli se on näitten merkkikö?! Ohjat on tollaset kupiohjat mistä saa ihan hyvän otteen :)

Kommentit

  1. Nuo netistä ostetut on söpöt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, onhan ne ihan. Niitten otsahihnaa on muuten ärsyttävä pestä ja rasvata.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin