Siirry pääsisältöön

Viimme päivien touhuilut

Perjantaina piti aamulla raahata sukset kouluun taksissa! Eipä oo sen kivempaa... No koulussa kolme ekaa oli teknistäkäsityötä, joo ihan kivaa :) Ja sitten opoo... Ja kaks tuntia liksaa, meillä oli sijainen ja meillä oli kyl toooosi hauskaa kun hiihdettiin. Sai hiihtää ihan omaan tahtiinsa, minä ja kaks kaveria tullaan viimmetteenä ja pari tyyppiä paahto jo ohi toista kierrosta ennen kun me ollaan ees puolesvälissä.... No me oltiinkin seikkailtu jo ties missä :D :D Jossain välis otettiin kuviakin, kaverit selätysten sukset solmussa ja minä ja kaveri puuta vasten.... :D Lopuksi lasketeltiin ja sitten kun siinä oli pikku hyppyri niin leikittiin mäkihyppääjiä.... hehee! Oli muuten huosut vähän märät, kaverin kans sitten vaihdettiin kuivat huosut, kaveri otti multta legginsit ja mä vedin ratsastushousut jalkaan :) Sitten oltiin sellanen puol.tuntiin liksasalis vaan hölmöilemäs ennenkun tunti loppu :D

Taksista menin sitten rajakallioon, jee! Sukset mukana... Onneks äiti  oli vienyt mun rats.kamat sinne jo edellisenä päivänä, niil oli ollut kokous... No söin eväät ja toinen tuntilainen, yks ihana ihminen tuli ja mentiin hakeen Jennin kans hevoset. Mä menin Urskilla :) Se on ihan, vähän vauhdikas ja sai tehdä paljo puolipidätteitä. Kiltti hoitaa :) Harjattiin hepat (Urski ja Lahja) ja satuloitiin ja suitset molemmille päähän. Kentällä kiristeltiin vyöt ja säädettiin jalustimet ja alettin lämmitteleen.

Käynnissä alettiin tekemään hetken käveltyämme voltiti päihin ja pitkälle sivulle loiva kiemuraura. Mentiin oikean kierokseen ja Urski oli sinne jäykempi niinkuin Remikin, osa syy miks menin Urskilla :) Sain välillä Urskin taipumaan ihan hyvinkin :) Jes! piti vaan ottaa sisäkädellä välillä ihan reippaasti ja sisälle päin, ja tehdä sillä puolipidätteitä ja painaa sisäpohkeella samaan tahtiin ohjan kans. Toiseen suuntaan taas piti pitää ulkoavut lähellä ettei Urski saanut ängettyä lapaansa ulos, ja menis ihan kieroon... Ravissakin meni ihan hyvin kumpaankin suuntaan. Sitten vaihdettiin tehtävää, voltti päähän ja pohkeenväistöö uralla ravivolttii ja myöhemmin laukkavoltti.

Kohtalaisen hyvin meni, paremminkin olis voinnut mut ihan kivasti. Laukaa sain nostettua vain peri askelta kerralaan, huoh... Sen jälkeen pitikin alkaa meneen loppukäyntejä ja sen jälkeen purettiin kamat hevosten niskoista ja päästettiin ihanat ratsumme karsinoihin, niillä oli ihan hiki :D Jonkin aikaa odotettua iskä tuli hakemaan.


Kotona lähdinkin sitten kaverille leipomaan muffinseja. Kysyin parii kertaan että onko teillä kaikki vai pitääkö mun tuoda jotain. No ei tarvinnut ja kun pääsin perille ja kaveri meni jääkaapille niin meillä ei ole kananmunia. Lähdettiin sitten kaverin ja sen kaverin (no joo, on kai se munkin kaveri) meiltä munia. No kun päästiin takasin alettiin leipomaan. Kas muffinsia me sitten valmiinä syötiin kolmeen pekkaan. Hetken juteltiin jo kokoaikahan meillä oli kivaa :) Lähdin kotiin joskus puol.yhdeksän jälkeen ja äiti oli siivonnut karsinat ja sisko vienyt ponit talliiin :)

Oho, tuleepa paljon tekstii...

Lauantaina Chili herättä mut jo puol.kahdeksalta :( Väsyy... No kahdeksalta vimmein päsen sen kan pihalle ja tarvittavat asiat hoitui :) Sitten vein heinät pihalle ja poniit peräs. Kerrankin ennen puol.yheksää ponit pihalle, pienesti ylpeä. Siivosin sitten kaikki karsinat ja pesin vesikipot ja siivosin ruokahyllyn :) JA leikkasin porkkaanaa valmiiksi iltaavarten.

Hetken sisällä oleskelun jälkeen lähdin noin kymmeneltä ratsataan Remiä, harjasin sitä elkein puol.tuntia. Satula ja suittet päälle ja menoks. Ratsastin hyvin samalla tavalla kun tunnilla Jennin vinkkejä mulle ja Remille noudattaen (kysyin neuvoa). Aloitin tekemällä voltit päihin ja pohkeenväistöö uralta pois ja takasin, kumpaankin suuntaan. Sitten ravissa voltiti ja muuten samalla lailla. Sen jälkeen menin lähkäsellä sivulla käännyin kentän sisäpuolelle ja pohkeenväistöö uralle ja raviympyrät. Hetken päästä menin laukkaympyrät päähän. Lopuksi taivuttelin vielä Remiä kahdeksikolla. Kiitos Jennin vinkkien huomasin Remin jo paremmaksi! Jeee!

Tallissa harjasin ja loimitin pienen vähän hikisen Remin ja vein ulos. Sen jälkeen kiiruhdin suihkuun ja sen jälkeen olin vaan tietsikalla luin kirjaa ja tällee. Sitten lähdin kaverin isän kyytis kaverin kassa toisen kaverin syttäreille mis olin kahdeksaan asti. Meillä oli kivaa :) Tehtiin tortilloja, nam... Ja oltiin Randomissa. Pidettiin hauskaa :D

Kotona söin vähän, vietiin äitin kanssa ponit pihalla ja katottiin putos tallenteena ja menin nukkuman, oli väsyy siinä yhdentoista maissa... Jaksoko kukaan lukee näin pitkää?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik