Siirry pääsisältöön

Sulkun uusi elämä

No nyt mulla on sellainen vajaa puolituntia kirjoittaa tänne yhdestä super tärkeestä asiasta, nimittäin Sulkusta. Sen elämä on muttumassa, meidän poika muuttaa ja lähtee tohon noin. 12km päähän. Rajakallion ratsutilalle tuntiponiksi. Kuten ootte postauksista huomanneet en ratsasta Sulkulla paljon, no miksi en? Aika ei riitä ja alkaahan se olemaan mulle pienikin... :/ Oon ihan tyytyväinen että Sulkku pääsee noin lähelle ja mä pääsen katsomaan ja ratsastamaan sitä varmaan noin kerran viikossa. Kun mä olisin vähän osaavampi ja pärjäisinkin Sulkun kanssa, kun tunneilla sillä menis suurimmaksi osaksi aloittelijat. Ja enhän mä nyt pystyisi olemaan Sulkusta erossa kauempaa!

Toivotaan että Sulkku olis hyvä tuntsari ja kotiutuis hyvin ja olis kiltti :) Se kun osaa olla jääräpää halutessaan. Ja osaa testailla, mutta kiltti se on :) Aluksi mulla oli tosi paljon ristiriitaisi tunteita, mutta nyt kun asiasta tuli varma niin oon suurimmaksi osaksi helpottunut, nyt sekin saa liikuntaa, mutta pysyy munkin elämässäni <33 Tästä piti tulla pitkä postaus, mutta nyt kun aloin kirjoitaan niin ei asiaa enää olekkaan...?

Varattiin kaverin kans Dimonaan tunti perjantaiksi kello neljäksi ja voi tulla pikkusen kiirus kun oon kotona vasta puoli neljän jälkeen, nooh... Ei ne tunnit ikinä ala minuutillensa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M