Siirry pääsisältöön

Sulkun uusi elämä

No nyt mulla on sellainen vajaa puolituntia kirjoittaa tänne yhdestä super tärkeestä asiasta, nimittäin Sulkusta. Sen elämä on muttumassa, meidän poika muuttaa ja lähtee tohon noin. 12km päähän. Rajakallion ratsutilalle tuntiponiksi. Kuten ootte postauksista huomanneet en ratsasta Sulkulla paljon, no miksi en? Aika ei riitä ja alkaahan se olemaan mulle pienikin... :/ Oon ihan tyytyväinen että Sulkku pääsee noin lähelle ja mä pääsen katsomaan ja ratsastamaan sitä varmaan noin kerran viikossa. Kun mä olisin vähän osaavampi ja pärjäisinkin Sulkun kanssa, kun tunneilla sillä menis suurimmaksi osaksi aloittelijat. Ja enhän mä nyt pystyisi olemaan Sulkusta erossa kauempaa!

Toivotaan että Sulkku olis hyvä tuntsari ja kotiutuis hyvin ja olis kiltti :) Se kun osaa olla jääräpää halutessaan. Ja osaa testailla, mutta kiltti se on :) Aluksi mulla oli tosi paljon ristiriitaisi tunteita, mutta nyt kun asiasta tuli varma niin oon suurimmaksi osaksi helpottunut, nyt sekin saa liikuntaa, mutta pysyy munkin elämässäni <33 Tästä piti tulla pitkä postaus, mutta nyt kun aloin kirjoitaan niin ei asiaa enää olekkaan...?

Varattiin kaverin kans Dimonaan tunti perjantaiksi kello neljäksi ja voi tulla pikkusen kiirus kun oon kotona vasta puoli neljän jälkeen, nooh... Ei ne tunnit ikinä ala minuutillensa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik