Siirry pääsisältöön

Remin päivän ''vaatetus''-kuvina!

Tänään menin talliin noin yhdeksältä kun uni vähä maistui, enkä pääsyt ennen puol.yhdeksää ylös. Vein ponit ulos ja siivosin kakki kolme karsinaa ja vaihdoin vetet ja lakaisin käytävät. Takaisin talliin lähdin joskus vähä jälkeen yhtätoista ja hain Remin käytävälle. Menin sen ensin läpi kumisukalla, paitsi jalat ja päätä. Sen jälkeen kovemmalla harjalla ja lopuksi pehmeämmällä harjalla. Selvitin harjan ja hännän ja letitin molemmat :) Sitten harjasin vielä pään ja laitoin suojat ja muistin siivota kaviotkin.

Sitten satula ja suitset päähän ja ratsastamaan. Menin tonne laitsalle missä meidän ''kenttä'' sijaitsee tällä hetkellä :D Pari kierrosta käveltyämme alan tekemmään pitkällä ohjalla istunnalla ohjaten kiemuroita, volttteja ja pysähdyksi. Kun tämä sujuu ihan ok, aloitan ravaamaan. Sitten otan vähän ohjia käteen mutta silti pitkät ohjat ja teen laukka-ravi-käynti-laukka-ravi-käynti siirtymisiä. Kun se sujuu niin otan pitkät ohjat ja kävelen noin kierroksen.

Kerään taas ohjat käteen, ja ratsastan voltit päihin, toisen käynnissä ja toisen ravissa. Pitkille sivuille taas tein pysähdyksen ja peruutuksen. Kun tämä sujui ihan kohtalaisesti, muutin käynnit raviksi ja ravit laukaksi ja peruutukset pelkkiksi pysähtymisiksi. Hetken huilattua taas pitkillä ohjilla pujottelin kolmea pönttöä käynnissä ja ravissa. Sitten pari kierrosta laukkaa ja Remi yritti kiihdyttää pitkillä sivuilla :D ja hetken ravailtua käyntiin ja laitoin Remille loimen ja käpsyteltiin loppukäynnit navetan takaa oikoteinpäähän ja takaisin.

Sitten talliin, satula ja suittet pois ja harjasin piikkusukalla ja jalat ja pää pehmeellä harjalla. Kavioiden putsaus. Loimi selkään ja karsinaat ja vähän heiniä. Vein tavarta paikoilleen, mutta en kerinnyt/jaksanyt vielä siivota käytävää, Remi pasko kaksi kasaa.... Ja sitten siinä on niitä karvoja, mitä Remistä lähtee 100 000 000!! Sitten juoksinkin jo tupaan syömään :)


Päässä: Suitset, merkistä mulla ei ole tietoa. 
Selässä: Wintecin estepenkki, satulahuopa on tavallinen neliohuopa, merkistä mulla ei ole tietoa.
Jalassa: Hivutussoujat Equi-Guard, tosin nämä meidän on vähän vanhemmat, ekä tiedä mistä ne on Remille ostettu. Etujaloissa on Horzen bootsit.

Tämä ja alempi kuva ovat vaihtaneet paikkoja...
 Päässä Remillä on Claridge House on Hööksiltä varmaan aikoinaan Remille ostettu.
Loimen merkkiä en tiedä!
Remillä oli loppukäynneissä huopa selässä :)

 Sama riimu kun aikaisemminkin ja loimi on äitin vanhojen hevosten vanha. Remillä laitan sitä pihalle jos se on hikinen. Siinä on toi kaulakappalekkin :)

Mitäs piditte? Teenkö näitä lisää? Kommentoikaa! Ja liittykää lukioiksi!! ja linkatkaa omia blogejanne + YouTube- kanavianne!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Teen näitä sitten aina silloin tällöin kun innostun poni pukemaan muillakin kun näillä varusteilla mikkä sillä nyt on :)

   Poista
 2. Tykkäsin! :) lisää tälläsiä!

  VastaaPoista
 3. kyllä olis ihan mukavaa jos tälläsii postauksii tulis enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) Kyllä näitä sitten varmaan tuleekin lisää :)

   Poista
 4. kiva blogi sulla :) mun blogi: sohovizinblogi.blogspot.com
  et jos vilkasisit

  VastaaPoista
 5. kiva blogi :) sohovizinblogi.blogspot.com
  tos on mun blogi jos haluut vilkasta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik