Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 21

Joskos mä nyt taas tännekkin jotain kirjoittaisin?! Oon jo ahkerana siivonnut karsinat, no tulin koulusta varttia vaille neljä ja taksi tulee taas ilta puoli kymmeneltä hakeen... Mennään kouluun ja sieltä kirkkoon ja saadaan todistukset. Toivottavasti numerot ei oo kauheesti laskenut :) Sen jälkeen alkaakin JOULULOMA! Mutta nyt itse joulukalenteriin.

Tähän listaan pari mulle välttämätöntä asiaa:

  1. Huulirasva, kulkee niin helposti taskussa ja sitä on kiva laittaa huuliin joka paikassa, kun on tylsää :)
  2. Purkka on ihan välttämätöntä ruokailun jälkeen ja jos sitä ei oo niin se on kyllä tosi, tosi paha juttu.
  3. Kännykkä unohdin kerran ottaa kännykän kouluun ja oli tosi orpo olo!
  4. Suklaa jos suklaata ei saa pitkään aikaan tai sitä saa liikaa tulee erilaisia oireita :) Hehee...
  5. Hevoset mun elämä romuttuis jos nyt joutuisin luopumaan meidän karvakorvista.
  6. Kaverit se on yksi syy minkä takia jaksaa kouluun mennä :) :)

Leiri♥

Kommentit

  1. Mä olisin sulle tehny bannerin, mutta en osaa laittaa linkillä sitä niin että saisit sen....:( Hyvää joulua ja Onnellista uuttavuotta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!