Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 18

 
 Suomenhevosruuna, nimeä en muista. Oli ajettu tänä vuonna vielä raveissa. Aluksi en meinannut saada nostettua laukkaa ja kun nousi tartti aika voimakkaat pidätteet. Paremmalla ratsastajalle kun minä, varmasti ihana hevonen :)

 Remi ♥Kaikin puolin mahtava hevonen.

 Oliko nf ja täykkärin risteytys? Limpuksi haukuttiin, mun makuuni oli liian laiska, vaikka kylläkin liikkui.

New Forest, oli jo 15v. ja nimeä en muista. Oli aika säpäkkä tamma :) Meilkein halusin tän omaksi. Onneks kuitenkin mentiin kattoon Remiä.
 

 Suomenhevonen, minä tykkäsin ratsastaa, mutta sisko ei, kuten ei monesta muustakaan. Laukka ei oikein pöyrinyt(?) Mutta suustaan oli herkkä, ja sitten sanottiin että on taluttaessa vähän orimainen. Ei sitten ostettu, kun ei sisko tykännyt ja laukka oli vähän outoa... :)

Risteytystamma Martta, siinä oli muistaakseni torinhevosta. Silloin kun oltiin koe ratsastamassa mulla oli häntäluu tosi kipee ja en saanut hevosta oikein toimimaan. Äiti ja sisko tykkäs, mä en niin paljon. Oltiin jo ostamassa, mutta toiset päätti (onneks) ostaa sen. :)
 New Forest? Ihana, koulutus vähän kesken. En saanut nostettua laukkaa, mutta muuten kiva :) Luulen että satulan liika eteen valuminen vaikutti laukannostoon. Meidän piti mennä kattomaan tätä kk päästä uudestaan mutta se ehdittiin myydä.

Liian pieni.
 
Risteytys, hyvä koulutustaso, säpäkkä ja kiva. Olis saanut ylläpitoon, ei otettu koska oli liian säpäkkä ja meillä ei ole kenttää.


Tässä oli hevosia joita me käytiin koeratsastamassa, pari puuttuu kun kuvaa ei löytynyt :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin