Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 18

 
 Suomenhevosruuna, nimeä en muista. Oli ajettu tänä vuonna vielä raveissa. Aluksi en meinannut saada nostettua laukkaa ja kun nousi tartti aika voimakkaat pidätteet. Paremmalla ratsastajalle kun minä, varmasti ihana hevonen :)

 Remi ♥Kaikin puolin mahtava hevonen.

 Oliko nf ja täykkärin risteytys? Limpuksi haukuttiin, mun makuuni oli liian laiska, vaikka kylläkin liikkui.

New Forest, oli jo 15v. ja nimeä en muista. Oli aika säpäkkä tamma :) Meilkein halusin tän omaksi. Onneks kuitenkin mentiin kattoon Remiä.
 

 Suomenhevonen, minä tykkäsin ratsastaa, mutta sisko ei, kuten ei monesta muustakaan. Laukka ei oikein pöyrinyt(?) Mutta suustaan oli herkkä, ja sitten sanottiin että on taluttaessa vähän orimainen. Ei sitten ostettu, kun ei sisko tykännyt ja laukka oli vähän outoa... :)

Risteytystamma Martta, siinä oli muistaakseni torinhevosta. Silloin kun oltiin koe ratsastamassa mulla oli häntäluu tosi kipee ja en saanut hevosta oikein toimimaan. Äiti ja sisko tykkäs, mä en niin paljon. Oltiin jo ostamassa, mutta toiset päätti (onneks) ostaa sen. :)
 New Forest? Ihana, koulutus vähän kesken. En saanut nostettua laukkaa, mutta muuten kiva :) Luulen että satulan liika eteen valuminen vaikutti laukannostoon. Meidän piti mennä kattomaan tätä kk päästä uudestaan mutta se ehdittiin myydä.

Liian pieni.
 
Risteytys, hyvä koulutustaso, säpäkkä ja kiva. Olis saanut ylläpitoon, ei otettu koska oli liian säpäkkä ja meillä ei ole kenttää.


Tässä oli hevosia joita me käytiin koeratsastamassa, pari puuttuu kun kuvaa ei löytynyt :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker