Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 18

 
 Suomenhevosruuna, nimeä en muista. Oli ajettu tänä vuonna vielä raveissa. Aluksi en meinannut saada nostettua laukkaa ja kun nousi tartti aika voimakkaat pidätteet. Paremmalla ratsastajalle kun minä, varmasti ihana hevonen :)

 Remi ♥Kaikin puolin mahtava hevonen.

 Oliko nf ja täykkärin risteytys? Limpuksi haukuttiin, mun makuuni oli liian laiska, vaikka kylläkin liikkui.

New Forest, oli jo 15v. ja nimeä en muista. Oli aika säpäkkä tamma :) Meilkein halusin tän omaksi. Onneks kuitenkin mentiin kattoon Remiä.
 

 Suomenhevonen, minä tykkäsin ratsastaa, mutta sisko ei, kuten ei monesta muustakaan. Laukka ei oikein pöyrinyt(?) Mutta suustaan oli herkkä, ja sitten sanottiin että on taluttaessa vähän orimainen. Ei sitten ostettu, kun ei sisko tykännyt ja laukka oli vähän outoa... :)

Risteytystamma Martta, siinä oli muistaakseni torinhevosta. Silloin kun oltiin koe ratsastamassa mulla oli häntäluu tosi kipee ja en saanut hevosta oikein toimimaan. Äiti ja sisko tykkäs, mä en niin paljon. Oltiin jo ostamassa, mutta toiset päätti (onneks) ostaa sen. :)
 New Forest? Ihana, koulutus vähän kesken. En saanut nostettua laukkaa, mutta muuten kiva :) Luulen että satulan liika eteen valuminen vaikutti laukannostoon. Meidän piti mennä kattomaan tätä kk päästä uudestaan mutta se ehdittiin myydä.

Liian pieni.
 
Risteytys, hyvä koulutustaso, säpäkkä ja kiva. Olis saanut ylläpitoon, ei otettu koska oli liian säpäkkä ja meillä ei ole kenttää.


Tässä oli hevosia joita me käytiin koeratsastamassa, pari puuttuu kun kuvaa ei löytynyt :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!