Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 15

KYSYMYKSIÄ LISÄÄ KYSYMYSPOSTAUKSEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tästää ei tule mitään, mä en keksi postausaiheita näihin joulukalenterin luukkuihin. Muutenkin postaukset on tylsiä kun ei oo uusia kuvia. Ja kun ei oo kuvia, ei huvita kirjoittaa jne... Viikko enää koulua ja on joulu ja loma :) Mun joululomaan kuuluu taivottavasti hevosi ja ratsastusta ja kavereita ja sukulaisia ja mitäs olis loma ilman naurua, ilo ja riehumista?

Tähän luukkuun höpöttelen kaikke mieleentulevaa, joten jos pääsit tähän asti etkä tykännyt edelleä olevista riveistä, suosittelen lopettamaan lukemisen.

Lauvantaina ratsastin Remin pellolla enkä väätinut kun volteilla taipumista ja apujen kuuntelemistä, tuuli niin kauheesti että huh! Kattoin just äsken meidän leirivideon, mä haluan jo leirille! Onneksi paikka on jo varattu :) ja Sulkku ja Remi tulee mukaan, ja kaveri <3

Mäkin haluan leiriavustajaksi, no ikää on vuosi kaks liian vähä mutta meidän leirillä viimmekesänä avustajat oli 12-15 vuotiaita. Joten miksei ens kesänä 14 vuotiaskin kävisi?

No nyt loppu asiat kun jäin yt videoihin koukkuun :)


Kommentit

  1. Meetkö dimonan tallille taas leirille. Yleisleirille?
    Onko teki helppo saada peräänantoo

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker