Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri luukku 11

Minulla ei ole koskaan ollut hoito- tai vuokrahevosta. No okei, valehtelin vähän silloin kun olin kuuden vanha meillä oli shettisruuna yhden kesän vuokralla. Sillä minä ja mun sisarukset ratsastettiin äitin talutuksessa.

Sulkkuhan tuli meille että voisin opetella ratsastamaan, no Sulkkuhan ei ollut sitä täydellisintä ensiponi mallia. Mutta kuitenkin just paras! <3 Muistan kuinka ensinmäistä kertaa menin viemään SUlkkua tallista pihalla ja laitoin ihan yksin elämäni ensinmäistä kertaa ponille riimua. Hetken riimua pyöriteltyäni sain sen oikein päin Sulkulle päähän ja ponin laitumelle.

No entäs ekana kesänä se kerta kun Sulkku vei mua 6-0? Ei muistella sitä. Niin ja ensinmäinen letitys kerta? Kaiki meni siihen että Sulkku pomotteli mua ja hyöri ja pöyri ja POMOTTI! Äiti sitä sitten tuli ojentamaan.

Sulkun jalkoja oli aika vaikea nostaa kun se tuli meille ja se kuuluikin kokonaa äitin tehtäviin. No taitojeni kasvaessa ja saadessani varmuutta vuonna 2011 opetin sulkun nostamaan jalat putsausta varten ja nykyään saan ponin jalat ylös tosi helposti. Laukan noston olen opettanut itse...

Meidän tarina ei ole mennyt ihan kirjojen mukaan mutta en kyllä vaihtaisi Sulkua poiskaan. On se niin paljon mulle opettanut :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik