Siirry pääsisältöön

Suunnittelua...

Olen nyt pohtinut mielessäni erilaisia postauksia joulukalenteria varten ja sen sellaista. Esimerkiksi erikoispostauksia olisi:
 • Kokkausta (eli leipoisin tai vastaavaa ja kertoisin siitä täällä)
 • Tallin joulusiivous ja koristelu
 • Kehitystä hevosten kanssa (mahd. kuvien kera)
 • 10 faktaa minusta
 • 10 faktaa kaikista meidän poneista
 • Tarina (ehdotuksia)
 • Tehtäväpäivä (?) (Lähettäkää tehtäviä, esim. piirrustustehtävi, runoilua ym...)
 • Pieni tietovisa (palkinto olisi ihan pieni, jotain tälläistä olen suunnitellut: Sivupalkissa mainostaisin voittajan blogia, youtube kanavaa yms. Riippuu siitä mitä haluat tai mikä sinulla on)
Mitäs sanotte? Ja muita pieniä yllätysjuttuja tulee + tavalliset postaukset.

Tänään ratsastin Remillä ja hyvin meni, en nyt jaksa pohtia asiaa tarkemmin kun meen pakkaamaan koululaukun ja viemään ponit talliin?

Kommentit

 1. Kuulostaa hyviltä ideoilta!

  VastaaPoista
 2. Hyviä ehdotuksia :) Ja sit voisit kans kertoo vähän miten teillä esim. sä ja hevoset/ponit viettätte joulun :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ehdotuksi tohon kohtaan ''Tehtäväpäivä (?) (Lähettäkää tehtäviä, esim. piirrustustehtävi, runoilua ym...)'' Kiitooos!

  VastaaPoista
 4. Hyviä ideoita. Voisit tehä semmosen että piirrät hevosen ilman mallia tai mitää ja laitat tänne kuvan siitä, ku on aina kiva katella toisten piirrustuksia ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik