Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri+ muuta asiaa

Pari kyselyä ihan postauksen muodossa.

Joulukalenteri haluaisin tehdä sellaisen tänne blogiin. Ideoita? Itse olen ajatellut sellaista kalenteria että joka viikko tulisi ainakin yksi erikoispostaus ja siihen tarvitsenkin teidän ehdotuksia. (Ei videopostauksia). Esim. kuva ja mielipide postauksia tai ihan mitä vaan keksitte! Yritän laittaa joka joulukalenteri postaukseen paljon kuvi ja mahdollisimman uusia :D Pieni kisa, palkintona olisi vain sinun blogin, youtube- kanavan käyttäjän nimimerkkin mainostus sivupalkissa tai minka tahansa muun sivuston. Aika kauanko se olisi sivupalkissa: min 2kk max 6kk! Tavallisia postauksia kyllä tulee myös! Sitten voisi olla kalenterissä teidän lähettämiänne tehtäviä mitkä toteuttaisin (tehtävästä riippuen).

Mielipidekirjoitukset ne voisivat tulla ennen ja jälkee joulukalenterin tai sisältyä joulukalenteriin :) Aiheita mielipidekirjoituksille otetaan vastaan! Aiheet voivat käsitellä hevosistä kouluun ja harrastuksiin, vain mielikuvitus on rajana!

Erikoispostaukset ''ne voisivat tulla ennen ja jälkee joulukalenterin tai sisältyä joulukalenteriin''. AIHEITA PALJON!

c: äitin

Kommentit

  1. no erikoispostauksena vois olla että olis kuvina talli sisäpuolelta ja ulkoa.

    VastaaPoista
  2. Erikoispostaus idea: joulutoivelista ja perustelut miksi haluat kyseisen asian/tavaran.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!