Siirry pääsisältöön

Heppailua ♥

Nyt tuleekin pitempi heppa-aiheinen postaus, kivaa :) Aamupäivällä lähdin Alilan kanssa mettään lenkille, aluksi mentiin pellon yli ja mettätietä pitkin. Hetken matkaa kuljettuamme metsässä, kuului kauhea/pelottava rasahdus. Käännyttiin Alilan kanssa super nopeesti äänen suuntaan ja mikäs siellä jo pinkoi karkuun? Peura. Alila katsoi kauvan sen perään ja tärisi, ressukka! No myönnetään säikähdinmäkin vähän, jalat tärisi hetken...

No kun tästä toivuttiin niin olikin Alilalle edessä seuraava jännä asia, silta, ja vähän virtaava pieni joki siinä alla. Rauhallisen puheen avulla, antamalla pienen paineen riimusta aina hetkittäin sain sen kauhealle sillalle. Sillain toisella puolella jatkettiin ihan normaalisti, Ajattelin sitten oikasta pellolle mettänläpi, no Alila upposi takajaloistaa, se tuli mun perässä ja sen pienen pienet jalat uppos mun jalkoja enemmän.


Jatkettiin sitten mettässä kunnes tultiin sellaiseen kohtaan että oi pakko kääntyä kun oli oja niin pahoin edessä. No rämmittiin sitten takaisin ja mentiin sillan yli, ei yhtään pelottava. Ja loppumatka kotia meni ihan kivasti. Kotana kuivailin ja harjasin Alilan jalat, samalla kun neiti söi heiniä loimi selkään heitettynä. Alilan paksun talvikarvan ansiosta ei se ollut kastunut ihoa myöten. Putsasin harjat ja lakaisin vähän käytävää, riisuin Alilan loimen ja vein sen takaisin laitumelle.


Illemmalla hain Remin latsalta, vein sen latoon harjattavaksi. Remille tuli jokin aika sitten uusi satula ja se oli vähän liian kamea ja painoi lavoille. No äiti osti satulaan leveämmän kaaren, leveämpi on liian leveä ja satula keikkuu selässä :( Vaihdettiin nyt ainakin vielä toi kapeampi takaisin, saa nähdä mitä me keksitään :D

Pitkällä ohjalla alkukäynnit ja sitten pihassa voltteja kumpaankin suuntaan. Sitten aloin tekemään tääläistä tehtävää (katso yllä oleva kuva!!). Noi kaksi vihreää pistettä vihreän ympyrän sisällä on kaksi puuta ja alue millä ei meidän pihassa voi ratsastaa. Aloitin oikeaan kierrokseen (pun. käynti.) Phkeen väistöä käynnissä urlta pois ja uralle takaisin. Kulman jälkeen harjoitusraviin siirtyminen (sin. ravi). Ennen käyntivolttia käyntiin, voltin jälkeen kevyeeseen raviin ja kaksi volttia jne. Sama toiseen suuntaan.

Sen jälkeen käyntiä muutama kierros ja laukkaympyrät pihaan. Sen jälkeen tehtä oli tälläinen: ''pohkeenväistö'' sivulle laukkaa kaarevasti kulmat oikoen (tarkoituksella) kulman jälkeen ravisiirtyminen, käyntiin. ''Volttisivulla'' avotaivutuksen harjoittelua käynnissä. Uusi nosto uralla jne. Sama toistui toiseen suuntaan. Lopuksi ympyrällä käynti ravi siirtymisiä ja loppuravit ja käynnit.

Tarkoituksenani oli keksiä tarpeeksi helppo ja vaikea tehtävä, jossa olisi voltteja taipumista varten, pohkeenväistöä vertymisiin ja siirtymisiä että Remi kuuntelisi. Olin taas tyytyväinen Remiin, loppua kohti parani, laukka oli vähän kaahottamista kun en ole päässyt laukkatehtäviä tekemään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik