Siirry pääsisältöön

Varusteiden pesua

-Alila postaus
 -Aikatulu postaus
 -Tallipäivä postaus
 -Heppojen ruokinta
 -Varusteiden pesua
 -Kuvapostaus
 -Kysymyspostaus? olisiko kysymyksiä? saa lähettää! 

Anonyymi- lukia toivoi tälläistä postausta ja nyt sitten toteutan sen :D Ja teen tähän listan mitä teen jne.

1. Ensin haen sankoon lämmintä vettä ja etsin suippuan ja valjasrasvan esille.
    a) Aloitan Remin martingalista, se oli likainen ja homeessa, yäk!
    b) Kastelen sienen ja saippuoin ja alan pesemään martingalia.
    c) Kuvaan ylimääräisen vaahdon pois ja rasvaan.

Likaisia kumpikin :(


Puhdas lopputulos!
 2. Seuraavaksi otin Remin suittet, tein samalla kaavalla kun edellisenkin. Sen verran lisään että irrottelin osat toisistaan ennen pesua.

LikaisetOsien irroittelua

-||-

Pesemistä

Puhdas lopputulos
 3. Sulkun suitsien pesun vuoro. Samalla lailla kun Reminkin suitset :D

LIKAISET

Purettuna osiin

Puhdata

Pestyt ja rasvatut
Täytyy myöntää että näiden kylmien ilmojen myötä olen laiskistunut varusteiden pesemisessä. Sormet jäätyy ja onse muutenkin kamalaa pestä kylmällä ilmalla. Nyt en pessyt satuloita, paitsi Remin vähän pyykin... Niin satuloita pesen harvemmin ja sillojn rasvaankin ne aina.  Sateiden jälkeen kuivaan varusteita tai pesen ettei ne kuva kivikoviksi. Mulla nyt ei oikein ole asiaa tästä aiheesta. Voin tehdä joskus perusteelisemmän postauksen mutta tämä oli nyt tässä. Kysyä saa!

Kommentit

 1. Voisitko vahtaa fontin kun se on vähän epäselvä? Ei ole tietenkään pakko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa... Mun mielestä tästä saa kyllä ihan selvää... No kaikilla mielipiteensä :):)

   Poista
 2. Siis tarkoitin siinä mielessä epäselvä että noi kirjaimet oli aluks oudot. Mut oon nyt tottunu :)=B

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!