Siirry pääsisältöön

Unelmien ratsastustuntini

Nyt tulee sellainen postaus jossa kerrotaan millaisistä ratsastus- tai valmennuksistä minä tykkään, tai haaveilen/toivon.
 Voisin aloittaa vaikka kouluratsastustunneista, kouluratsastushan on ratsastuksen perusta! Koulutunnilla voisi olla kivaa kiinnittää huomiota koko tunti siihen kuinka taivuttaa ja asettaa hevosta. Millaisia apuja käyttää ja kuinka? Olen ollut alkuvuodesta Kotalan Tilalla tunnilla, jolla taivuttelimme koko tunnin vuoniksia käynnissä ja ravissa ympyröillä ja volteilla. Tykkäsin tästä tunnista kovasti, taivuttelin ratsuani, sisälle ja ulospäin ympyrällä.

Toisaalta taas esim. pohkeenväistö ja peruutukset voisivat olla kivaa harjoitusta  koulutunnille. Olisi kiva hioa pohkeenväistöä ensin käynnissä ja mahdollisesti jos on aikaa niin ravissa. Peruutuksistä taas hyviä liikkeelle lähtöjä ym...
 Estetunnilla olisi toisaalta kiva hypätä yksittäistä ja katsoa vaikka ihan omaa asentoa ja että saa ratsastettua ponin kunnolla esteelle. Tai sitten rataa tai sarjaa tai rataa missä on sarja. Radalla olisi kiva harjoitella oikeaa tempoa, tarkkoja teitä ja kaikkea muuta tärkeää!!

Tästä tuli taas lyhyt postaus...
Lähettkää PALJON kysymyksiä KYSYMYSPOSTAUSKEEN. Postaus tulee vain JOS kysymyksiä on 15!

Kalansilmätehoste ;D

Kommentit

 1. Mikä on huonoin lukemasi kirja?
  Paras lukemasi kirja?
  Kirja vai elokuva?
  Satulalla vai ilman?
  hamsteri vai marsu?
  Luistelu vai hiihto?

  VastaaPoista
 2. Kysymyspostaukseen:
  Este- vai kouluratsastus?
  Mitkä on 3 lempihevosrotuasi?
  Lempiruokasi?

  VastaaPoista
 3. aiotko kisailla paljon?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M