Siirry pääsisältöön

Tulevaisuus, kuka tietää?

Jostain syystä anonyymiä/anonyymejä kiinnostaa kauheasti tietää pidämmekö me Alilan, vai emme. Joten ajattelin kirjoittaa aiheesta postauksen verran.
 En oikeastaan tiedä, mutta ei me tällä hetkellä sitä ainakaan olla myymässä. Kyllä me aina välillä mietitään että pitäiskö se myydä, lähinnä vitsillä, mutta ei ainakaan vielä olla päätetty myydä sitä. Kuitenkin Alilasta kasvaa ainakin Pixiä, ehkä jopa Sulkulla isompi, muttei siitä niin isoa kasva että minä ja siskoni pystyttäisiin sillä ratsastamaan, saati sitten kouluttamaan siitä ratsua. Kyllä ajoopetus varmasti onnistuu, kun se on ajankohtaista.

Ja Alilasta tulisi varmaan ihan hyvä ratsuponi, miksei ajoponikin, mutta kun Alila ei jää ihan pieneksi niin siitä saisi kokonsa puolesta hyvän ratsun. Meillä ehkä  mun pikkuveli olisi sopivan kokoinen tai sitten ei, kun Alilaa ruvetaan kouluttamaan ratsuksi kolmivuotiaana?
 Jos mä saisin päätää niin sitä ei myytäisi ikinä, mutta.... Meillä ei todennäköisesti ole sille käyttöä joten miksi pitää se meillä nurkissa turhan panttina. Mutteihan Alilalla pysty vielä ajamaan/ratsastamaan niin me pystytään tuohuamaan maastakäsin sen kanssa vaikka ja mitä!

No ensikesänä meillä on mahdollisesti vastasyntynyt varsa, ja siitä tulee ainakin pieni, kun isä ja emä ovat niin pieniä. Kukas sitten pitää myydä? Vai  pidetäänkö me kaikki? Sitä en tiedä mutta mahdollisesti silloin joku/jotku lähtee. Turha kysyä kuka/ketkä koska siihen en osaa vastata.
 Tämä aike on mulle vähä hankala koska en tiedä miten mun pitäisi kirjoittaa ja tuntuu että en edes puhu koko aiheesta mitään. Kaikesta muusta kylläkin :D

Tulen varmasti aika paljon kirjoittamaan tästäkin aiheesta tänne jos ja kun se on ajankohtainen. Mistään en voi olla 100% varma, vai voisitko sinä muka olla? Älkää pliis syylistäkö jos nyt antamani teksti ei korvaa sitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Voihan sattua kamala onnettomuus ja... Sitä ei siedä edes miettiä.
 Hyvää sunnuntaipäivää kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi