Siirry pääsisältöön

Tulevaisuus, kuka tietää?

Jostain syystä anonyymiä/anonyymejä kiinnostaa kauheasti tietää pidämmekö me Alilan, vai emme. Joten ajattelin kirjoittaa aiheesta postauksen verran.
 En oikeastaan tiedä, mutta ei me tällä hetkellä sitä ainakaan olla myymässä. Kyllä me aina välillä mietitään että pitäiskö se myydä, lähinnä vitsillä, mutta ei ainakaan vielä olla päätetty myydä sitä. Kuitenkin Alilasta kasvaa ainakin Pixiä, ehkä jopa Sulkulla isompi, muttei siitä niin isoa kasva että minä ja siskoni pystyttäisiin sillä ratsastamaan, saati sitten kouluttamaan siitä ratsua. Kyllä ajoopetus varmasti onnistuu, kun se on ajankohtaista.

Ja Alilasta tulisi varmaan ihan hyvä ratsuponi, miksei ajoponikin, mutta kun Alila ei jää ihan pieneksi niin siitä saisi kokonsa puolesta hyvän ratsun. Meillä ehkä  mun pikkuveli olisi sopivan kokoinen tai sitten ei, kun Alilaa ruvetaan kouluttamaan ratsuksi kolmivuotiaana?
 Jos mä saisin päätää niin sitä ei myytäisi ikinä, mutta.... Meillä ei todennäköisesti ole sille käyttöä joten miksi pitää se meillä nurkissa turhan panttina. Mutteihan Alilalla pysty vielä ajamaan/ratsastamaan niin me pystytään tuohuamaan maastakäsin sen kanssa vaikka ja mitä!

No ensikesänä meillä on mahdollisesti vastasyntynyt varsa, ja siitä tulee ainakin pieni, kun isä ja emä ovat niin pieniä. Kukas sitten pitää myydä? Vai  pidetäänkö me kaikki? Sitä en tiedä mutta mahdollisesti silloin joku/jotku lähtee. Turha kysyä kuka/ketkä koska siihen en osaa vastata.
 Tämä aike on mulle vähä hankala koska en tiedä miten mun pitäisi kirjoittaa ja tuntuu että en edes puhu koko aiheesta mitään. Kaikesta muusta kylläkin :D

Tulen varmasti aika paljon kirjoittamaan tästäkin aiheesta tänne jos ja kun se on ajankohtainen. Mistään en voi olla 100% varma, vai voisitko sinä muka olla? Älkää pliis syylistäkö jos nyt antamani teksti ei korvaa sitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Voihan sattua kamala onnettomuus ja... Sitä ei siedä edes miettiä.
 Hyvää sunnuntaipäivää kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!