Siirry pääsisältöön

Rauhallisesti!

Aamulla verensokeri tai joku vastaava oli liian alhaalla ja sen takia oli näköhaittoja, hetken oli pahaolo. Makasin sitten vessassa jalat pytynkannen päällä, näkö palautui, ja pää tuli kipeeksi.
 Otin särkylääkettä ja painelin nukkumaan, äiti toi mulle jugurttia jossainvaiheessa ja söin sen. Päivänmittaan oloni on palannut normaaliksi.

Pääsin sitten ratsastamaankin, menin Remillä ja siski Pixillä. Varustin remin tallissa kun pihalla on niin kauhea ilma. Ratsastettiin taas oikotiellä, alkukäynnit, ravailtiin, tien päästä päähän laukkaa ja ravia, loppukäynnit.
 Oli hyvin yksitoikkoista, mutta itte kiinnitin huomiota pääasiassa varpaat meno suuntaan, ja ilmakaan ei kiinnostanut mitenkään treenamaan koulua ja päätin ottaa aamuisen ja eilisin valmennuksen takia muutenkin rauhallisesti.

Huomenna taas kouluun... Ja huomenna olis tarkoitus hypätä Remillä vikaa kertaa ennen kisoja, jännää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!