Siirry pääsisältöön

Ei yhtään mitään erikoista

Aijai! Lihakset on ihan kipeet eilisen ''rääkki''liikunna ansiosta. Meillä oli koulussa kaksi vikaa tuntia liksaa ja puolitoistatuntia oltiin sisäliikuntaa kun satoi, hypittiin ja pompittiin musiikin tahdissa. Tehtiin vatsalihaksia ja punnerrettiin, sellasiakin liikkeitä missä selän lihaksiin sattui! Pitäs varmaan ruveta tekemään niitä itte lisää ettei olis ihan surkeessa kunnossa!

Lopputunniksi mentiinkin sitten pihalle juoksemaan 400m. Ensinmäiset puolikierrosta oli kivaa, mutta sitten rupesi tökkimään ja pahasti! Sain ajaksi meidän luokan kolmenneksi parhaan(?) eli 1.19 ja paras meidän luokasta taisi olla 1.17. Ja 7-9lk tytöistä paras aika on mun kaverin joka on kasilla, se sai 1.13! Eihän tollasta voi päihittää?! No voi kai....

Poneilla olikin eilen vapaata, kotona hetken levättyäni menin pissattamaan koiraamme, Chiliä. Yleensä käyn sen kanssa pissalenkillä tienpäässä. Nyt kuitenkin lähdin kiersin hakkuualueen ja tulin oikotietä pitkin pienessä hölkässä. Pihassa laitoin sen naruun kiinni ja hain Remin tarhasta.

Remin kanssa sitten tain pihassa muutaman perän väistätyksen, voltteja ja peruutuksia maasta käsin. Hyvin meni! Sitten harjasin sitä hetken tallissa ja vein takasin tarhaan. Illalla salkkareitten jälkeen siivosin Remin ja Sulkun karsinat, sisko siivoaa Alilan ja Pixin. Menin sen jälkeen vielä hämärässä kun en nähnyt paljon mitään siivoamaan tarhaa.

Otettiin ponit sisälle iltaheinille ja olin vielä hetken Chilin kanssa pihalla, se ei sitten olisikkaan halunnut sisälle vaan oli Remissä suullaan kiinni ja haras vastaan, yleensä käsken sen irrottaa mutta nyt vain kuvasin. Julkaisen niitä sitten täällä kun jaksan ne ensin siirtää koneelle kamerasta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker