Siirry pääsisältöön

Remi loikkii, kuin sammakko ;D

Sarja B:osa, pysty 60cm
Päätin että hyppään tänään Remillä, ei me hypätty mitään erikoista, pysty, sarja ja trippeli.
Hain Remin tarhasta ja harjasin ja satuloin. Ratsastin oikotietä pitkin pellolle ja sisko tuli mukaan kamerani kanssa.

Pelolla aloin ravailemaan ja tein voltteja kumpaankin suuntaan, ja harjoitusravia seis. Eli tarkistin vain että ohjaus ja jarrut toimii hyvin. Sitten nousin pois selästä ja sisko piti Remiä kun kasasin esteet valmiiksi. Serkku ja pikkuveli ilmestyi pellolle jossain vaiheessa katsomaan mun ratsastusta. Nousin selkaan ja otin laukkaa kumpaankin suuntaan.

Sitten aloin hyppäämään. Tulin ensin 50cm pystyä, tälle esteelle tuli kyllä monene monta räpellyshyppyä. Kaikki mun syytä tietenkin! Joko minä ponnisin liian kaukaa ja samalla Remi niin että puomi tippui tai ainakin se häiritsi Remin hyppyä. Ja sitten multa irtosi vielä jalustin kun hypyt meni ihan mettään.

Sarja B:osa ristikko

 Sarjalle tultiin vähän paremmin, sarjan a:osan puomi kolahteli muutaman kerran ja taisi se tippuakkin kerran kaksi. Päästiin me se sitten ihan puhtaastikkin yli :D Sarja oli siis lopuksi pysty 50cm n. 6m. pysty 60cm.

Ja sitten oli vielä se trippeli, sille tuli kans isoja loikkia :D Ja isoissa loikissa jäin suuhun kiinni :/ Mutta aina voi yrittää parantaa. Lopuksi tultiin pari kertaa ratana, joka oli seuraava: Pysty 50cm sarja 50cm ja 60cm ja trippeli korkein kohta 50cm.
 Radalla sarjalle tuli melko lyhyt ja huono lähestyminen, mutta silti mentiin yli ja ihan puhtaasti jos mitään esteratsastuksesta tiedän :D

Trippeli. Jättiloikka ;D 
Kentän toteutus projektin alkua...


Kommentit

 1. Voiko muuten aloittelijat käyttää martingaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, martingaalihan auttaa saamaan kunnon tuntuman hevosen suuhun jos sillä on pää nostettuna ylhäälle. Remillä ollaan pidetty martingaalia vain esteillä vaikka ilmankin varmaan pärjäisi.

   Poista
 2. Hyvin näyttäää remi hyppäävän. On se niin sulonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyppää, harmi etten oo päässy kokeilemaan isompia esteitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!