Siirry pääsisältöön

Remi loikkii, kuin sammakko ;D

Sarja B:osa, pysty 60cm
Päätin että hyppään tänään Remillä, ei me hypätty mitään erikoista, pysty, sarja ja trippeli.
Hain Remin tarhasta ja harjasin ja satuloin. Ratsastin oikotietä pitkin pellolle ja sisko tuli mukaan kamerani kanssa.

Pelolla aloin ravailemaan ja tein voltteja kumpaankin suuntaan, ja harjoitusravia seis. Eli tarkistin vain että ohjaus ja jarrut toimii hyvin. Sitten nousin pois selästä ja sisko piti Remiä kun kasasin esteet valmiiksi. Serkku ja pikkuveli ilmestyi pellolle jossain vaiheessa katsomaan mun ratsastusta. Nousin selkaan ja otin laukkaa kumpaankin suuntaan.

Sitten aloin hyppäämään. Tulin ensin 50cm pystyä, tälle esteelle tuli kyllä monene monta räpellyshyppyä. Kaikki mun syytä tietenkin! Joko minä ponnisin liian kaukaa ja samalla Remi niin että puomi tippui tai ainakin se häiritsi Remin hyppyä. Ja sitten multa irtosi vielä jalustin kun hypyt meni ihan mettään.

Sarja B:osa ristikko

 Sarjalle tultiin vähän paremmin, sarjan a:osan puomi kolahteli muutaman kerran ja taisi se tippuakkin kerran kaksi. Päästiin me se sitten ihan puhtaastikkin yli :D Sarja oli siis lopuksi pysty 50cm n. 6m. pysty 60cm.

Ja sitten oli vielä se trippeli, sille tuli kans isoja loikkia :D Ja isoissa loikissa jäin suuhun kiinni :/ Mutta aina voi yrittää parantaa. Lopuksi tultiin pari kertaa ratana, joka oli seuraava: Pysty 50cm sarja 50cm ja 60cm ja trippeli korkein kohta 50cm.
 Radalla sarjalle tuli melko lyhyt ja huono lähestyminen, mutta silti mentiin yli ja ihan puhtaasti jos mitään esteratsastuksesta tiedän :D

Trippeli. Jättiloikka ;D 
Kentän toteutus projektin alkua...


Kommentit

 1. Voiko muuten aloittelijat käyttää martingaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, martingaalihan auttaa saamaan kunnon tuntuman hevosen suuhun jos sillä on pää nostettuna ylhäälle. Remillä ollaan pidetty martingaalia vain esteillä vaikka ilmankin varmaan pärjäisi.

   Poista
 2. Hyvin näyttäää remi hyppäävän. On se niin sulonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyppää, harmi etten oo päässy kokeilemaan isompia esteitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin