Siirry pääsisältöön

Remi loikkii, kuin sammakko ;D

Sarja B:osa, pysty 60cm
Päätin että hyppään tänään Remillä, ei me hypätty mitään erikoista, pysty, sarja ja trippeli.
Hain Remin tarhasta ja harjasin ja satuloin. Ratsastin oikotietä pitkin pellolle ja sisko tuli mukaan kamerani kanssa.

Pelolla aloin ravailemaan ja tein voltteja kumpaankin suuntaan, ja harjoitusravia seis. Eli tarkistin vain että ohjaus ja jarrut toimii hyvin. Sitten nousin pois selästä ja sisko piti Remiä kun kasasin esteet valmiiksi. Serkku ja pikkuveli ilmestyi pellolle jossain vaiheessa katsomaan mun ratsastusta. Nousin selkaan ja otin laukkaa kumpaankin suuntaan.

Sitten aloin hyppäämään. Tulin ensin 50cm pystyä, tälle esteelle tuli kyllä monene monta räpellyshyppyä. Kaikki mun syytä tietenkin! Joko minä ponnisin liian kaukaa ja samalla Remi niin että puomi tippui tai ainakin se häiritsi Remin hyppyä. Ja sitten multa irtosi vielä jalustin kun hypyt meni ihan mettään.

Sarja B:osa ristikko

 Sarjalle tultiin vähän paremmin, sarjan a:osan puomi kolahteli muutaman kerran ja taisi se tippuakkin kerran kaksi. Päästiin me se sitten ihan puhtaastikkin yli :D Sarja oli siis lopuksi pysty 50cm n. 6m. pysty 60cm.

Ja sitten oli vielä se trippeli, sille tuli kans isoja loikkia :D Ja isoissa loikissa jäin suuhun kiinni :/ Mutta aina voi yrittää parantaa. Lopuksi tultiin pari kertaa ratana, joka oli seuraava: Pysty 50cm sarja 50cm ja 60cm ja trippeli korkein kohta 50cm.
 Radalla sarjalle tuli melko lyhyt ja huono lähestyminen, mutta silti mentiin yli ja ihan puhtaasti jos mitään esteratsastuksesta tiedän :D

Trippeli. Jättiloikka ;D 
Kentän toteutus projektin alkua...


Kommentit

 1. Voiko muuten aloittelijat käyttää martingaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, martingaalihan auttaa saamaan kunnon tuntuman hevosen suuhun jos sillä on pää nostettuna ylhäälle. Remillä ollaan pidetty martingaalia vain esteillä vaikka ilmankin varmaan pärjäisi.

   Poista
 2. Hyvin näyttäää remi hyppäävän. On se niin sulonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyppää, harmi etten oo päässy kokeilemaan isompia esteitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik