Siirry pääsisältöön

Kuvilla hyöstettynä...

Mulla onkin ollut tänään vauhdikas päivä! Aamupäivällä mentiin kattomaan yhtä ihanaa nf tammaa. Ja siellä  menin muutama tunti. Sitten kun tultiin sieltä, me syötiin. Ja oltiin siinä sitten vaan, oleskeltiin. Sitten lähdettiin koko perheen voimin uimaan, iskä ja sisko ei tosin uinut. Ja sieltä suurin osa kuvista sitten onkin.

Ja Kun tultiin uimasta, laitettiin siskon kanssa Allulle ajosilat ja kuolaimet. Sitä sitten talutetltiin hetki varusteet pois ja harjaus. Haettiin isommat ponit, ja ajosilat, suittet ja ajoohjat päälle ja hetken pyörittiin niitten kansa. Pixille kokeiltiin eilen ekän kerran ohjasajoa ja meni tooodella hyvin :D Ja men piti pureuta kuolaimeen ja lähteä viemään? Pyh!

Eilen, jos siis palataan... Harjoittelin Allun kanssa agilityä. Meillä oli koroke mille piti nousta, meni ihan hyvin :D  ja  kangas minkä ali piti mennä, se oli vähän pelottavampi.

Agilityä

Pelottava kangas, ei näy!

Järven rannalla

Uimassa :D

Tykkään kuvata, laatu vaihtelee...
Muokkasin

Luonto <33

Joku oli unohtanut laastarinsa

Koppoti koppoti

Traikku

Kypsyy

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!