Siirry pääsisältöön

Puomeja

Tänään menin ratsastamaan jo aamulla yhdeksän jälkeen. Olin taas niin laiska etten jaksanut laittaa satulaa vaan menin ilman. Ja ilman satulaa ratsastus kehittää tasapainoa.

Sisko kuvaili mua taas ja kantoi puomeja siihen järjestykseen kun halusin, kiitos siskolle! Puollustukseksi sen verran että kyllä mäkin kannoin siskolle ja Pixille eilen puomeja. ;D

Hieno poni <33
Mentiin kolmea puomia ravissa, alku lämmittelyjen jälkeen. Aluksi kopautteli kunnes saatiin välit hyviksi. Mentiim molempiin suuntiin. Poni oli aavistuksen laiskahkolla tuulella näin aamulla, kun piti suoraa unesta lähteä töihin.

Joo mä tiedän että mun jalat on jäykästi tossa Sulkun mahan ympärillä, mutta se johtuu siitä että mulla on niin pitkät jalat. Ja kun mä nostan mun jalat Sulkun kylkiin on mun pohjeavut paljon selkeemmät.
 Onko nämä kuvat liian isoja?

Kun oltiin menty puomeja kumpaankin suuntaan laitettiin, tai sisko laittoi puomit kasaan. Jota tultiin ensin ravissa. Ekalla kerralla Sulkku ei huomaa nostaa jalkojansa tarpeeksi korkealle ja puomit levis, mutta sitten alkoi onnistua.

Kun oli menty tätäkin tehtävää kumpaankin suuntaa tulin sitä laukassa, tai ainakin yritin. Puomeille tuli niin pikkuinen kaari että Sulkku ei muka pystynyt laukkaamaan sitä, vaikka onnistui siinä kyllä muutaman kerran :D

Ja pitihän laukkaa protestoida yhdellä pikku pukilla ;D Hassu poni. Mentiin pihassa sitten hetken käynnissä pitkin ohjin ja lähdettiin sen jälkeen laukkaamaan navettaa kiertävälle lenkille yhteen hyvään kohtaan.

Laatu :/
 Sulkku tajus heti että nyt ollaan menossa laukkaamaan ja hyvissä ajoin kokeili että joko vois lähteä. Nostettiin laukka sitten kaarteesta ja laukattiin pätkä ja käyntiin ja uudestään toista laukkaa. Hyvin nousi laukat. Pihassa on Sulkulle niin tahmeeta laukata, en tiedä mistä johtuu.


Menin sitten käynnissä pihaan ja pihassa sisko menee loppuravit ja käynnit kierrettiin navetan ympäri.
Sitten mun on ihan pakko kehua Sulkkua sen verran että: Pihaan kuului jostain joku pamaus, niin se olin minä joka säikähti eikä Sulkku. Sulkku oli ihan rennosti ja tavallisesti, hyvä Sulkku!

Lopuksi venyttelin ponin kyljen leipäpalojen avulla. Sitten vietiin siskon kanssa Sulkku laitumelle ja sisko otti sitten Pixin harjattavakseen. Ja harjauksen jälkeen talutteli hetken aikaa. Mäkin sain taluttaa :D

 Vähän myöhemmin minä talutin Allua. Mentiin pujottelua, pönttöjenvälistä ja peruutusta ja sitten vielä puomikujaa. Meillä oli kivaa, välillä käytiin ravaamassa siellä missä laukkasin Sulkulla.
Lopuksi syöttelin Allua keitiiön ikkunan alla, rento päätös mun ja Allun lenkille. ;D
Kysymyspostaukseen voi lähettää lisää kysymyksiä!
Mitä muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Yritin tehdä siitä mahdollisimman kesäisen, onnistuinko?

Kommentit

  1. Taas niin kiva postaus. :) Juu, ulkoasu on hyvä. ja kuvat on sopivan kokosia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik