Siirry pääsisältöön

Murhetta ja iloa

Mentiin päivällä siskon kanssa ratsastamaan, laitettiin Sulkulle rungotonsatula kun sisko halusi. Menin ensin itse Sulkulla askellajit läpi ja sitten vaihto, äitikin tuli just sopivasti paikalle. No sisko siinä menee sitten käyntiä niin äitin kanssa ruvetiin kattomaan että vetääkös Sulkku toista takajalkaansa, tultiin siihen tulokseen että kyllä Sulkku sitä veti. Äiti käski sitten siskon ravata, ravissa ravasi ihan tasaisesti, onneksi!

No äiti antoi heille luvan laukata, sain eilen illalla siskon suostuteltua kokeilemaan laukkaa :D Hienosti ne laukkasivat. Olen oikeasti iloinen heidän puolestaan :D
Kuva: minä
Laukan jälkeen äiti kokeilee Sulkun jalkoja ja sanoi jälkeenpäin että ihan kun siellä olisi joku niksahtanut. Ja laukan ja jalkojen tunnustelemisen jälkeen Sulkku käveli taas symmetrisesti, viuh!

Loppukäynnit tuli samalla kun mentiin kotiin oikotietä pitkin, pihassa otettiin vain satula pois ja äiti taivutti molemmat jalat vuorotellen ja minä ravuutin, eikä ponin jaloissa onneksi ollut mitään sanomista. Ei tarvinnut pyytää eläinlääkäriltä kipulääkettä. Eläinlääkäri oli jo valmiiksi tulossa meille. Päästettiin Sulkku ja Allu sitten takaisin laitumelle.

Kuva: minä
Ruuan jälkeen mentiin hakemaan Allua laitumelta. Alkumatkasta pikku vauva jumitteli, mutta leipäpussin rapinan innoittamana jatkoi matkaa. Mentiin navetan taakse ja siellä oli paalimuovi maassa. Laitettiin muovin päälle leipäpaloja niin että jos Allu halusi ne sen oli pakkoa astua muoville. Harjoitu meni hyvin, pienen epäröinnin jälkeen leipäpalat rouskuteltiin tyytyväisenä kurkusta alas.

Kiipeiltiin sitten pientä nousua ylös ja alas, hyvällä menystyksellä, sitten käytiin konehallissa, mentiin pahvilaatikkojen välistä ja välihän kapeni joka kerta, pujoteltiin ja ravattiin.

Kuva: sisko
        ^ yritettiin saada Allua poseeraamaan. Muuten ihan ok, mutta takajalka on ylhäällä...

Pahvilaatikkojen välistä oli Allulle taarpeeksi helppo, mutta haastava tehtävä kun alukse neitiä meinasi jännittää. Hyvin se sitten meni.

Kuva: sisko
Allulla näkyy todella helposti silmissä valkuaiset, muttei se silti ilkeä ole. Eikä mullakaan ole maailman turvallisimmat hevostelukengät, paremmat kuitenkin kun paljaat jalat.

Kuva: Sisko
Pujottelua tultiin muutaman kerran käynnissä ja ravissa ja hienosti meni. Ravista vauva saakin vähän moitintaa, jos näin pientä voi jostain moittia. Siinä oltaisiin mieluusti tultu pukkihyppyjä takaisin, mutta aina kun tultiin kameran eteen ravattiin ihan kiltisti ja kuikuiltiin kuvaajaa.

Kuva: sisko
Lopuksi syöteltiin Allulla hetken, niin ja aluksi me harjattiin se, meinas koko aika syödä vain hiekkaa :/
Ja sitten vielä huomattiin että Pikxin riimun lukko on hajalla, jouduttiin sitten vaihtamaan sille vielä riimu, ei onneksi joussut karkuun.
  Onneksi tänään on ollut enemmän iloisi asioita kun murkeellisia:D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin