Siirry pääsisältöön

Murhetta ja iloa

Mentiin päivällä siskon kanssa ratsastamaan, laitettiin Sulkulle rungotonsatula kun sisko halusi. Menin ensin itse Sulkulla askellajit läpi ja sitten vaihto, äitikin tuli just sopivasti paikalle. No sisko siinä menee sitten käyntiä niin äitin kanssa ruvetiin kattomaan että vetääkös Sulkku toista takajalkaansa, tultiin siihen tulokseen että kyllä Sulkku sitä veti. Äiti käski sitten siskon ravata, ravissa ravasi ihan tasaisesti, onneksi!

No äiti antoi heille luvan laukata, sain eilen illalla siskon suostuteltua kokeilemaan laukkaa :D Hienosti ne laukkasivat. Olen oikeasti iloinen heidän puolestaan :D
Kuva: minä
Laukan jälkeen äiti kokeilee Sulkun jalkoja ja sanoi jälkeenpäin että ihan kun siellä olisi joku niksahtanut. Ja laukan ja jalkojen tunnustelemisen jälkeen Sulkku käveli taas symmetrisesti, viuh!

Loppukäynnit tuli samalla kun mentiin kotiin oikotietä pitkin, pihassa otettiin vain satula pois ja äiti taivutti molemmat jalat vuorotellen ja minä ravuutin, eikä ponin jaloissa onneksi ollut mitään sanomista. Ei tarvinnut pyytää eläinlääkäriltä kipulääkettä. Eläinlääkäri oli jo valmiiksi tulossa meille. Päästettiin Sulkku ja Allu sitten takaisin laitumelle.

Kuva: minä
Ruuan jälkeen mentiin hakemaan Allua laitumelta. Alkumatkasta pikku vauva jumitteli, mutta leipäpussin rapinan innoittamana jatkoi matkaa. Mentiin navetan taakse ja siellä oli paalimuovi maassa. Laitettiin muovin päälle leipäpaloja niin että jos Allu halusi ne sen oli pakkoa astua muoville. Harjoitu meni hyvin, pienen epäröinnin jälkeen leipäpalat rouskuteltiin tyytyväisenä kurkusta alas.

Kiipeiltiin sitten pientä nousua ylös ja alas, hyvällä menystyksellä, sitten käytiin konehallissa, mentiin pahvilaatikkojen välistä ja välihän kapeni joka kerta, pujoteltiin ja ravattiin.

Kuva: sisko
        ^ yritettiin saada Allua poseeraamaan. Muuten ihan ok, mutta takajalka on ylhäällä...

Pahvilaatikkojen välistä oli Allulle taarpeeksi helppo, mutta haastava tehtävä kun alukse neitiä meinasi jännittää. Hyvin se sitten meni.

Kuva: sisko
Allulla näkyy todella helposti silmissä valkuaiset, muttei se silti ilkeä ole. Eikä mullakaan ole maailman turvallisimmat hevostelukengät, paremmat kuitenkin kun paljaat jalat.

Kuva: Sisko
Pujottelua tultiin muutaman kerran käynnissä ja ravissa ja hienosti meni. Ravista vauva saakin vähän moitintaa, jos näin pientä voi jostain moittia. Siinä oltaisiin mieluusti tultu pukkihyppyjä takaisin, mutta aina kun tultiin kameran eteen ravattiin ihan kiltisti ja kuikuiltiin kuvaajaa.

Kuva: sisko
Lopuksi syöteltiin Allulla hetken, niin ja aluksi me harjattiin se, meinas koko aika syödä vain hiekkaa :/
Ja sitten vielä huomattiin että Pikxin riimun lukko on hajalla, jouduttiin sitten vaihtamaan sille vielä riimu, ei onneksi joussut karkuun.
  Onneksi tänään on ollut enemmän iloisi asioita kun murkeellisia:D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik