Siirry pääsisältöön

Kysymyspostaus?

Otsikosta saattekin jo vihiä mitä asiani koskee, minulta on toivottu että tekisin kysymyspostauksen. Ja voinhan minä sen tehdä jos Teiltä tulee tarpeeksi kysymyksiä. Jotta toteutan kysymyspostauksen pitää kysymyksiä tulla vähintään 10, enimmäismäärää ei ole.

Millaisi kysymyksien pitää olla?
 Kysymyksien pitää olla asiallisia ja selkeitä, jos kysymys on liian henkilökohtainen en yksinkertaisesti julkaise sitä. Kysymyksien ei ole pakko liittyä hevosiin, vaan kysymykset saavaat käsitellä muitakin aihealueita, esim. vaatteet, musiikki ym.

Koska vastaan kysymyksiin?
Vastaan kysymyksiin heti, kuin niitä on tarpeeksi ja oletan että niitä ei tule enää.

Joten ei muuta kun kysymyksiä lähettelemään tänne päin! Mieluiten suurimman osan kysymyksistä voi lähettää tämän tekstin kautta kommentoimalla. :)


Kommentit

 1. 1) Kun Sulkku jää sinulle pieneksi, ostatteko te suuremman ratsun?
  2) Koulutatteko Allun itse?
  3) Kuinka hyvin pitää osata mielestäsi ratsastaa että voi hankkia oman hevosen? Tai mitä kaikkea pitää osata?

  VastaaPoista
 2. Minkä pituinen olet? ;D

  VastaaPoista
 3. Mitä musiikkia kuuntelet?

  VastaaPoista
 4. 1)annatteko poneille joitakin vitamiineja?
  2)millasia matolääkeitä käytätte?
  3)täytyykö olla käynyt ratsastamassa jollain tallilla hankkiakseen oman ponin?

  VastaaPoista
 5. 1.Oletko uittanut hevosta?
  2. Onko ajovaljaat mielestäsi helppo laittaa, ja oppiiko ne laittamaan nopeasti?
  3. Minkä ikäinen sulkku oli kun ostitte sen?
  4. onko sinulla koskaan sellaisia päiviä ettet millään jaksaisi tehdä tallihommia?
  5. Lempivärisi?

  VastaaPoista
 6. Kivasti on jo tullut kysymyksiä,kiitos! Tuleeko vielä lisää kysymyksiä?

  VastaaPoista
 7. 1. kuinka usein ponienne kaviot vuollaan?
  2. Voiko hevosella mielestäsi ratsastaa kaksikin kertaa päivässä?
  3. Onko sulkun selässä helppo istua ilman satulaa?
  4. Onko sulkulla helppo ratsastaa, tai voivatko sillä mennä aivan kokemattomatkin?
  5. Onko sulkulla pahoja tapoja?

  VastaaPoista
 8. Miksi Pixillä ei ole ratsastettu teillä ollessa.

  VastaaPoista
 9. mikä on paras heppa jolla olet ratsastanut? (sulkkua ei lasketa ;D)

  VastaaPoista
 10. Kun ostitte sulkun, saitteko raipan sen mukana?
  Mikä on lempikarkkisi?
  Lempi ratsastusvaruste merkki?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M